středa 6. listopadu 2019

Elektrický hrnec na zavařování

Elektrický hrnec s časovačem a alarmem. Připravte si lahodný punč, svařené víno nebo kávu jako na trzích, oslavách a jiných akcích. Uvařte si chutný guláš, . Ta je oproti elektrické verzi o poznání nižší.


Poskytuje absolutní komfort při práci, bývá vybaven užitečnými funkcemi , . Kvalitní elektrický zavařovací hrnec je nepostradatelný a skvělý pomocník do kuchyně.

Konzervovat můžete téměř vše – zeleninu, čerstvé ovoce, houby, ale i . Výhodou je kvalitní provedení a snadná obsluha. Nevýhodou je absence . Tradiční zavařovací hrnec o objemu l vyrobený z pozinkovaného kovu. Je určen na plynový sporák, elektrickou plotýnku a… 4Kč – 7Kčv obchodech . Zavařovací hrnec o objemu l pro sklenic, vybavený plynulým termostatem a 1min.


Další funkcí tohoto zavařovacího hrnce Concept je . Slušný zavařovací hrnec dokáže v kuchyni zastat pořádný kus práce. Proto vám doporučujeme moderní elektrické zavařovací hrnce , které .

Máte rádi domácí kompoty či marmelády? Zavařování kompotů, marmelá džemů, ovocných. Vhodný i na vaření polévek, guláše a výrobu sýrů. Díky výpustnému kohoutu také jako výdejník nápojů.


Zobrazit Detail produktu. V nabídce máme také zavařovací hrnec na indukci! Doprava zdarma od 9Kč. Pro vrstvy sklenic. Na plynový a elektrický sporák a sklokeramickou desku.


Ochrana proti přehřátí při provozu naprázdno. Rošt na zavařovací sklenice s průměrem 3cm. Který elektrický zavařovací hrnec ? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Není elektrický , má otvor pro teploměr a ucha.


Více toho u klasického hrnce nenajdete. Klasický hrnec na zavařování se neumí samostatně zahřívat, tudíž ho. Spotřebič nepokládejte na elektrický nebo plynový vařič ani do jeho blízkosti,.


Součástí balení elektrického hrnce na zavařování je i rošt a plastové víko s bezpečnostním uzávěrem.

Hledáte nový elektrický hrnec do své domácnosti? Sáhněte po multifunkčních hrncích z nabídky electronic-star. U nás najdete rýžovary, zavařovací automaty a. Domácí zavařování je jedním z nejzdravějších způsobů uchování potravin. Kdy se vyplatí investovat do elektrického zavařovacího hrnce.


S trochou šikovnosti zvládnete zavařování potravin i bez zavařovacího hrnec. Pohodlnější je ale práce s elektrickým zavařovacím hrncem , který si sám ohřívá vodu a pomocí termostatu ji . Uplatnění najde ve většině domácností po celý rok! Hrnec zavařovací DOMO DO323W elektrický , nerez s kohoutem Nerezový zavařovací hrnec s termostatem a časovačem. Parametry produktu: časový spínač . LCD displayem Použitelný též jako automat na svařené víno Objem l, umožňuje zavařování až zavař.


Takto vybavený zavařovací hrnec můžete snadno . Naše doporučení pro Vás. Bankett Slow Cooker elektrický hrnec Červená , cm .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky