pátek 2. srpna 2019

Kleště na fastony

Profesionální krimovací kleště HS 30J na fastony (červeně, modře a žlutě značené fastony ). Faston , dutinka a ostatní. Lze použít i na kontakty Superseal, MNL, Timer, Delphi. Pro fastony a očka: 0. Krimpovací a odizolovací kleště na neizolované fastony a očka 0. Lisovací a krimpovací kleště si skvěle .

Určené pro neizolované. Tady je odkaz, jak lisovat pomocí kleští fastony. Otázka tedy zní prostě: Může někdo doporučit nějaké dobré kleště na krimpování fastonů ? Nejlépe nějaké určené jen pro tyto konektory, nějak . Jsou to základní kleště pro běžné použití. Předpokládané dodání: úterý 3. Vhodné pro kabely až do tloušťky 14AWG.


KLEŠTĚ KRIMPOVACÍ NA FASTONY. Ruční lisovací kleště HS-03B na neizolovaná fastony.

Kleštěmi jdou nakrimpovat i klasické . Průřez: až mm2. Typ nářadí, pro krimpování. Použití, neizolované fastony. PROFI kleště na neizolované konektory FASTON. Původní cena: 7Kč.


Příspěvek Zaslal v: 10. Hlavně nevím přesný rozměr těch fastonů. Zamačkávací kleště na autokonektory pro rozměr 0. Včetně ořezávače a odizolovače. Kobotec - Všechny zboží na jednom místě.


Vzorky pinů pro možnost vyzkoušení přiloženy. Prodej, dovoz, servis, ručního, mechanického i elektro nářadí, poradenství, velkoobchoeshop. Chci se naučit krimpovat tyto ( faston ) konektory:. Neměl by někdo z vás tip kde sehnat levně kleště něbo čelisti na FASTON L ? V současné době hobbík - obráběč začátečník - strojní park je . Konce konektorů izolované pro montáž pomocí vícevodičových kabelů.


Zlepšují kvalitu kontaktu a usnadňují připojení vodičů s pásy a svorkami zařízení . Detailní popis produktu.

Pokud jde o lisování tak jsou nejlepší starý dobrý holý fastony bez irolace -také jsou na to kleště mám je- 45-A jsou levnější a jako izolaci používám . Ahoj Chci si koupit kleště na faston konektory. Jaké konektory jsou lepší - izolované, nebo neizolované? V katalogu nemáme podrobnější informace o kleště fastony.


Níže naleznete zboží odpovídající vašemu dotazu v internetových obchodech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky