pátek 16. srpna 2019

Narážecí hlava kombi

Pořiďte si narážecí hlavu vhodnou pro váš oblíbený druh piva. Narážecí hlavice - kombi (nenahrazuje předchozí dva typy). Na českém trhu pivovary používají druh narážecích hlav.


Použití pro pivovary: Břeclav-Podlužan, Březnice-Herol . Sháníte narážecí hlavu na sud? Námi nabízené narážecí hlavy na pivo jsou vhodné pro připojení s běžně užívanými sudy v České republice.

Půjčovné se počítá za každý kalendářní den. Naražeč kombi (není univerzální). Cena za jednotku: 990. Nejčastěji používanou narážecí hlavou je bajonet potom plochá a nejméně rozšířená je hlava kombi. V detailu každého narážeče je . Pivovary_a_narazeci_hlavy.


Zobraz detailní popis. Narážeč na sudy KEG MICROMATIC typ KOMBI (žehlička) nerezový trn, mosazné tělo Seznam pivovarů, které použivají tyto narážecí hlavy na pivo: Kofola .

Slouží k naražení sudů těchto značek: Černá Hora, Originál Kofola, ZON limonády . Prodej naražecích hlav. Kombi (tento nařážeč není univerzální) - naražení sudu narážecí hlavou typu kombi je opět velmi snadné a funguje na stejné principu jako u typu plochý. Umíte vybrat správnou narážecí hlavu pro sud konkrétního pivovaru.


Méně rozšířený je pak narážeč typu Kombi. U nás ji můžete koupit, ale i půjčit. Varování: Poslední kusy skladem! Výčepní příslušenství. Micro Matic, DSI, Hiwi.


Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Soukromá osoba - neobchoduji s tím - zrušil jsem podnikání. Výrobce: Záruka: roky. Pro piva českých pivovarů se používají tři typy naražečů - bajonet, plochý, kombi.


Jak vybrat správný naražeč se. Rozdíly mezi naražeči - videoprezentace . Pro pivovary: Břeclav-Podlužan, Březnice-Herol Černá Hora-Velen, Chodová Planá-Chodovar, Originál Kofola-Kofola, Vyškov . Můžete si u nás zakoupit chladící zařízení pultová i přenosná, narážecí hlavy, potravinářské kompresory, výčepní kohouty,.

Bez správného narážeče sud zkrátka nenarazíte. A nepodlehněte dojmu, že kombi nahradí bajonetovou i plochou hlavu – není tomu tak! Profesionální celonerezová narážecí hlava BAJONET DSI pro naražení KEG sudu. Pro použítí na sudy pivovarů: Břeclav – Zámecký pivovar. Nejčastěji využívaná je narážecí hlava bajonet, kterou využijete více jak na polovinu sudů.


Hubertus Kácov, Břeclav, Březnice, Černá Hora, Chodová Planá, Originál Kofola, Vsetín . Březnice – pivovar Herold Černá Hora Chodová Planá – . Kompaktní s pivovary: Břeclav-Podlužan, Březnice-Herol Černá Hora-Velen, . Jedna z narážecích hlav (combi, flach nebo korb na všechny druhy piva a limonád).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky