středa 14. srpna 2019

Lovecké nože bazar

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů lovecké nože. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Prodám lovecký damaškový nůž Zlatoust,soukromý dovoz Rusko. Tloušťka ostří mm, tvrdost HRC.


Ostatní - Lovecky nuz bazar. Vybírejte z inzerátů.

Nabízím starý lovecký nůž s pilkou a rukojetí z kopýtka srnce. Prodám nůž pro rybáře a lovce, kvalitní švédské nože , velmi ostrý. Bear Grylls Scout zaviraci nuz. Nůž zavírací Browning. Tlačná dýka Cold Steel Defender I - rarita.


PRAVIDLA: Skupina je určena k prodeji a poptávce zejména po nožích, ale i dalších chladných zbraní. Lovecký nôž,oceľ nerezová AK,paroh,kožené púzdro,,,čepeľ je upr. Nabízíme kvalitní finské nože renomovaných značek jako Ahti, Erapuuu, Marttini nebo Wood Jewel.


Prohlédněte si aktuální inzeráty lovecké nože.

U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Prodám dýku britských speciálních jednotek výrobce MIKOV CZ, ulozenka, nikdy nepo.


Lovecká dýka za najlepšie ceny v online bazári. Dodnes vždy v bazarech ochotně kupují staré verze loveckých nožů Mikov. Záběr nožů dle druhu použití je skutečně široký - od kapesních a loveckých nožů. Lovecký nůž s čepelí z oceli 440C a dřevěnou střenkou v koženém pouzdře.


Prodámprodám kapesní nůž Nože a nářadí20-. Prodej damaškových nožů, bulat, pula damascénská ocel a wootz. Lovecké i moderní zbraně, vzduchovky, airsoft. Multifunkční nože Leatherman.


Najděte ty nejlepší ručně vyrobené nože Puukko vyrobené známými výrobci nožů , jako jsou Roselli, Eräpuu, Eero Kovanen, Kauhavan Puukkopaja, Ahti a další. Prodám nepoužitý lovecký nůž - zavazák s koženým pouzdrem. Kvalitní nože s tradicí od českého výrobce. Na kempování nože s pevnou čepelí, sekery, mačety a tomahawky.


Pro velké nadšence máme . Témata: 3 Příspěvky: 46.

Poslední příspěvek P : Lovecký stahovací nůž . Plánujete pořídit nové vybavení a to staré ještě rozhodně nepatří na smetiště? Nebo sháníte vybavení, ale nechcete investovat do nového? Myslivecké oděvy, fotopast, potřeby pro psy, dalekohledy a další výbava pro myslivce.


Zakoupit u nás můžete také třeba pistole, revolvery, vzduchovky Gamo, oblečení či různé . Z nabídky aktuálních inzerátů v bazaru lovecke - noze si jistě vyberete. Nože, dýky , mačety, bajonety, inzerce, bazar Tábornický nůž. Nože Wüsthof Solingen používá mnoho profesionálních kuchařů, jedním z nich je třeba Gordon Ramsay.


Sada 3ks vrhacích nožů Schrade z jednoho kusu nerezové oceli. Nože jsou 254mm dlouhé a váží 1gramů. Dodáváno včetně pouzdra.


Prodej, servis a oprava loveckých, plynových a airsoftových zbraní. V našem sortimentu naleznete mimo jiné i dárkové předměty, lovecké nože , svítilny, optiku a . Bazar nočních vidění a termovizí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky