úterý 20. srpna 2019

Technická tkanina

Zobrazit další kategorie Skrýt další kategorie. Neupravená tkanina - tkanina přirozeného zabarvení charakteristického pro použitý druh přírodního materiálu. Užitková vlastnost schopnost a způsobilost tkaniny. Technická tkanina (perlinka) SANAKRYL AUSTIS.


PP pytlovinou, jutová tkanina atd.

Představujeme Vám kvalitní technické tkaniny s výbornými vlastnostmi. Z těchto tkanin vyrábíme v rámci naší zakázkové sériové výroby a také je prodáváme. Tenká, hladká a splývavá tkanina , je z jedné strany černá, z druhé má stříbrnou termo vrstvu. Využívá se například na závěsy kvůli držení tepla, či na vnitřní . Sortiment polyesterových a polyamidových tkanin vyvinutý pro sportovní a volnočasové aktivity. GLOBAL INTERIER - Katalogový list V - TECHNICKÁ TKANINA.


Nerezová technická tkanina.

Minimální prodejní množství bm. K výběru je více variant produktu (9) . Produkt obsahuje varianty. KOTOUČ LEŠTÍCÍ TECHNICKÁ TKANINA KOTOUČ LEŠTÍCÍ TECHNICKÁ TKANINA 450x25x- Maister. E-shop nářadí, řemeslnických potřeb Karlovy Vary . Síto filtrační je atypická technická tkanina vyrobená z oceli bez povrchové úpravy.


Okapy, prostupy, nátrubky atd. Preložiť slovo „ technická tkanina na remene a dopravné pásy“ zo slovenčiny do ruštiny. Základem technických tkanin je skleněné nebo polyesterové vlákno, které je potaženo speciálním PVC zátěrem, aby se dosáhlo stejnorodé . Textilie vyráběné firmou TEXTIL Kubíček se nepoužívají . Osazení tkaniny a jednotlivé nátěryTkanina se osazuje do prvního mokrého nátěru. Nejlépe je kotvit ji . V našem eshopu naleznete nánosované materiály zajistí vašim výrobkům pro volný čas, outdoor a sport špičkové užitné parametry a nevšední design.


Zajišťujeme dovoz kvalitních technických syntetických tkanin využívaných pro výrobu turistických a sportovních oděvů a . Obecný popis technických tkanin. Poměr surovin a jejich.

Lešticí kotouče Kaliko pestré - tkanina ze směsi bavlněných a viskózových vláken. Mit der Nutzung dieser . Větrací pás hřebene ALU technická tkanina. Samolepicí univerzální hliníkový pás k větrání hřebene a nároží. Materiál: hliníkový pás s difúzní textílií, . Oblast použití: Je určena jako výztuž hydroizolační střešní fólie vytvořené ze střešních hydroizolačních hmot SANAKRYL TOP, SANAKRYL UV. Jednotlivé pásy sa prekladaju cca 10cm.


Dĺžku tkaniny vám odrežeme v celku podľa objednaných metrov. Celý bal má dĺžku 200m. Vhodné na přístřešky, houpačky, stříšky ke karavanům apod. Pro Vaše pohodlí nabízíme různé úpravy technických a dekoračních tkanin dle Vašeho přání. Najdete zde správnou variantu k otázce z křížovky a to PEVNÁ TECHNICKÁ TKANINA ? To a více informací najdete v tomto křížovkářském slovníku.


Plachty, tkaniny, ochranné sítě, plachtovina, nůžkové stany. Je špičková technická tkanina s extrémní pevností a odolností vůči oděru a vodě. Díky metodě tkaní a vhodné struktuře vláken jsou výrobky z Cordury mnohem . V současné době zaměstnává přibližně zaměstnanců a zaměřuje se na výrobu technických tkanin a technické konfekce pro sériové kolekce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky