pátek 23. srpna 2019

Sušička lavatherm

Popis: Pro nas nadbytecna funkcni susicka pradla,zajemcum . Tato sušička je totiž až o úspornější než sušičky v třídě A. Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem v en. Velká kapacita až kg prádla. Systém ProTex umožňuje sušit i choulostivé náplně se stejnými . Patří mezi nejlepší modely, které jsou k dostání na trhu. Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce łazienka uživatele Halka Kaleta.


Unsubscribe from Iveta Petrovická. Dobry den, mame susicku aeg lavatherm a prestala susit. Dobrý den, pokud je voda v bubnu, pak přivolejte servis. Něco určitě nefunguje správně.


Parametry: Délka přívodního kabelu: m Hmotnost (kg): 41. Táto sušička nás viac než prekvapila, keďže cenovo nepatrí do najvyššej triedy. Určite však mnohými funkciami konkuruje sušičkám vyšších . Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Pro všechny, kdo tráví volný čas aktivně a sportovní oblečení má v jejich skříních nezanedbatelné místo.


Zjistit více o AEG T8DEE68SC sušička s tepelným . Wh Hlučnost podle IEC704-3: dB(A) Objem . Jak funguje sušička prádla. O sušičkách prádla koluje mezi lidmi řada mýtů. Odhadovaná spotřeba na rok: 126.


Spotřeba energie: kWh . Své prádlo budete mít nachystané k dispozici vždy, když potřebujete a už . U modelu 8je podle . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Je-li sušička umístěná na pračce, je povinné použít speciální soupravu k . Spustit šla, ale po chvíli fungování se zastavila a hlásila chybu E60. Prádlo bylo stále vlhké a studené.


S takovýmto popisem závady jsme obdrželi řídící modul sušičky na opravu do našeho elektroservisu. Na zakupeny produkt ziskavate . Spojovací soupravu, do‐ stupnou u vašeho autorizovaného pro‐ dejce, lze . AEG Lavatherm T8DBC49SC sušička bielizne. SUŠIČKY PRÁDLA AEG - NÁVOD K OBSLUZE Databáze PDF návodů v. Do češtinyDo angličtiny.


Na tejto stránke môžete získať návod na obsluhu: . Všetky informácie o produkte. Hodnotenie a recenzie AEG . Chtěla bych se poradit, jaký program dávat na sušení věcí pro dospělé, všechno se mi sráží, tak nevím, zda něco nedělám špatně, v pohodě dávám dětské . Sušička s tepelným čerpadlom. Je-li bubnová sušička umístěná na pračce, použijte.


Dlhšia záruka na motor i celý spotrebič. Pri vybraných modeloch sušičiek si môžete .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky