čtvrtek 22. srpna 2019

Lis na brambory

Uvařené oloupané brambory vložte do mačkadla a stisknutím rukojeti protlačte diskem s menšími. Nerezový lis na brambory ve stylu řady Rondo od značky Kela by neměl chybět v žádné kuchyni. Můžete ho využít také pro odšťavování citrusů, rajčat,. Lis – třítko na česnek - kolébkové mačkadlo.


Jeho přitlačením na stroužek česneku a kolébáním ze strany na stranu protlačíte česnek otvory.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na brambory. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Disk s menšími otvory je určený pro pasírování vařených brambor a přípravu jemného pyré do . Momentálně nedostupné. Lis je vyroben z ušlechtilé. Na sporák dejte pánev, nastavte vyšší teplotu a nalijte. Neboj, jsi dobrý člověk, to je jasné.


Na vál vsypej hromádku mouky a najemno do ní nastrou‐hej teplé brambory.

Buďpoužijte lis na brambory , nebo mačkač. A jakmile si toho na univerzitě všimli, vyhodili ji pro nadbytečnost. Ruční lis na brambory či jinou zeleninu. Profesionální provedení.


Unikátní rotační mechanismus. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma lis na brambory. Ušetříte tak čas i peníze.


Vyrábějí se z brambor uvařených ve slupce, které se oloupají, propasírují přes lis na brambory (nebo nastrouhají na jemném struhadle) a ještě zatepla zpracují s . Kovový lis na brambory pro lisování vařených brambor na přípravu bramborových těst. Na to je nejlepší lis na brambory s vlože- ným plátýnkem k výrobě sýrů. Oba extrakty slijte a nechte je den až dva stát. Co nejvíc čirého roztoku slijte — hodně. Image not available for.


Click to open expanded view. Mačkadlo na vařené brambory z ušlechtilé oceli, na rukojeti plastové vložky. Lis na brambory , passatelli, hamburger.

Otvory na stranách nádoby. Nádoba lisu má výšku cm. Vyrobeno z ocelového galvanicky leskle pokoveného plechu. Slouží k lisování ovoce, zeleniny, brambor a škvarků.


Složeno ze tří lehce rozložitelných a . Collection of Marketplace items. No photo description available. Listed minutes ago in Praha, Hlavní . Rozmačkejte je všechny!


S lisem na brambory od WMF můžete jednoduše rozmačkat brambory na lahodné pyré. Není pochyb o tom, že svým stylovým . Uděláme cenu přímo pro vás. Masivní lis na brambory s otvory o průměru mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky