středa 28. srpna 2019

Dětská uklízecí sada

Nacházíte se zde: Úvodní strana›Pro děti ›Hračky ›Hry na profese › Uklízení. Dětská sada kbelík s mopem je jako opravdový i díky licenci známé značky Vileda. Pojízdný uklízecí vozík s koštětem, mopem, kyblíkem, metličkou a lopatkou. Praktická souprava obsahuje odpadkový koš, smetáček, metličku a rukojeť. Uklízecí sada pro malé pomocníky v domácnosti!


Vše je vyrobeno z PVC a baleno v. Jedná se o vysoce profesionální . Dětský vysavač se zvukem a světlem. Do vyprodání všech položek. Dětská uklízecí sada je nedílnou pomůckou Vašich dětí hlavně ve chvílích, kdy Vám děti chtějí pomáhat s uklízením domácnosti.


Obsah balení: - vysavač na . Sada pro malé uklízečky obsahuje kusů uklízecího náčiní. Délka mopu a smetáku činí cm. Do kyblíku lze nalít vodu.


Staň se malou pomocnicí v domácnosti! Děti se naučí dbát na čistotu a pořádek svého pokojíčku. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hračka je dodávána s bílým vozíkem.


Tato dřevěná dětská sada na úklid zaručeně udělá radost každé malé hospodyňce. Prodám dětskou uklízecí sadu Vileda kyblík s mopem pro mal. Plastový kbelík s mopem značky Leifheit. Balení obsahuje kbelík s odkapávačem a vytírací mop. Vybavení pro úklid celého bytu malými pomocníky za skvělou cenu na Lidl- shop.


Vše co potřebuješ k úklidu. Sedmi dílná uklízecí sada pro malé hospodyňky. Uklízet domácnost je práce, která nikdy . Skvělá uklízecí sada na kolečkách je vhodná pro všechny malé hospodyňky. S touto sadou pomoz mamince s úklidem pokoje, půjde to jako po másle.


Nabízím dětskou uklízecí sadu z 80. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Dětská UKLÍZEČKA velká sada : koště, košťátko a lopatka a sprej. Sada obsahuje maličký vysavač s hadicí a hlavicí, smetáček a lopatku a koště s větší lopatkou. Klein Vileda dětský uklízecí set - smeták, mop, lopatka a smetáček do dětské domácnosti.


Tento dřevěný dětský uklízecí setdý mladý čisticí odborník. Vzhledem k tomu, že smetáky jsou vyrobeny z masivního dřeva, jsou velmi odolné. TIPY na vánoční dárky pro děti.


Už mají Vaše děti napsaný dopis Ježíškovi? Usnadníme vám výběr vánočních dárků. Vybíráme s rozumem a láskou. Máme 2x, tak posílám dál. Osobní předání Praha (Dejvice).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky