čtvrtek 2. března 2017

Silnostěnné talíře

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů silnostěnné talíře. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Popis: Různé tvary,mix firem,vhodné spíš na dekoraci, některé . Nejsou úplně stejné, mají mírně odlišnou velikost i odstín. Silnostěnné talíře Ditmar Urbach.


Na glazuře již stopy.

STARÉ TALÍŘE TLUSTOSTĚNNÉ 1x mělký talíř, vystouplá tmavší glazura na okrajích 2x hluboký talíř 4x dezertní talíř. Staré silnostěnné talíře DITMAR- URBACH. MĚLKÉ, HLUBOKÉ, CENA ZA KUS, . SILNOSTĚNNÉ TALÍŘE DITMAR URBA.


Dobrý den, sháním se po starých silnostěnných talířích , hlubokých i mělkých, bílých i zdobených. Dojedu Praha, Beroun, Plzeň . Prodám kusy krásných talířů Ditmar Urbach s jahodovým motivem. Antikcas starožitnosti Antikcas, starožitné šperky silnostěnné jídelní talíře - Keramika a porcelán : talíře.

Koupím silnostěnné staré talíře , čistě bílé nebo s kytičkama. Inzerát vypršel a nebyl obnoven. Ahojte, chtěla bych poradit, jestli někdo nevít, kde sehnat takovéto, nebo hodně podobné silnostěnné talíře , děkuji. Více informací a kontakt. Retro dezertní hladký silnostěnný talíř Nabízím značený, použitý, talířek.


Designové silnostěnné talíře Nová Melodie od prvotřídní značky Lilien. Moderní tvar talíře se širokými okraji je doplněn reliéfním zdobením typickým pro kolekci . Tonda talíř dezertní je vyrobený z velmi odolného bílého silnostěnného ( mm ) porcelánu, který splňuje vysoké nároky v hotelích, restauracích a jiných . Opečené papriky položíme na talíř , přikryjeme je potravinářskou folií a zatížíme. Suroviny: tmavě zelené silnostěnné papriky, žluté silnostěnné papriky, . Množství: Tento výrobek není prodáván samostatně. Talíř silnostěnný po babičce.


Mělké talíře z hotelového porcelánu. Bílý, odolný, silnostěnný porcelán tloušťky mm. Zesílený okraj pro vyšší mechanickou odolnost. Na středním plameni rozehřejte silnostěnnou pánev, dejte do nítrochu oleje a. Na talíř dejte vždy jeden karbanátek a kolem něj vyrovnejte hranolky jako .

Cena bez DPH:4Kč. Tato nabídka od prodejce tucne byla archivována dne 16. Tenkostěnným talířům sluší jemné zlacené okraje, tentokrát však nezvlněné, ale minimalistické. Efektně budou vypadat i silnostěnné talíře s . Thun, Klášterec Německo. Rozměry: průměr 24cm, výška 5cm, hmotnost jednoho cca 600g.


Tři silnostěnné talíře značka Božíčany. Kompletní servis, desertní, hluboké a rovné talíře Bernadotte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky