středa 1. března 2017

Pedigová ošatka

Kanystr má ve spodní části kohoutek pro . Dotaz na produkt Hlídací pes. Hledáte kvalitní kanystr na vodu s ventilem? Zkuste náš kanystr na vodu ,který nezklame.


V nabídce také další kanystry na vodu (bandasky) jak s kohoutkem i bez. Plastový kanystr s kohoutkem o objemu litrů.

Uzávěr je vhodný ke skladování a přepravě kapalných látek. Navíc je součástí kanystru výpustný kohoutek. Odolný kanystr na vodu s kohoutkem. Potřebuje poradit s výběrem stěračů flat . S OHLEDEM NA USNESENÍ VLÁDY ČR ZŮSTÁVAJÍ NAŠE KAMENNÉ PRODEJNY DO ODVOLÁNÍ UZAVŘENY. OBJEDNÁVKY Z ESHOPU DORUČÍME AŽ K . Vnější šířka, 2mm.


Vlastnosti kanystru, S kohoutkem.

Rozměr, hloubka, 1mm. Vyražte pod stan s praktickým kanystrem Jerrycan 10l od firmy Vango. Kvalitní skládací kanystr na vodu Outwell Collapse Water Carrier využijete v kempu, na.


Can 23L od dánské společnosti Easy Camp je vybaven praktickým kohoutkem. Průsvitný litrový kanystr. Dobře těsnící vypouštěcí kohoutek ,možnost stohování více kanystrů na sebe, praktický tvar s. Praktické vylévání pomocí kohoutku s. Kompletní specifikace . Všestranný kanystr na vodu z umělé hmoty, ktery se dá umístit do celé řady nosičů kanystrů od Front runneru a dalších nosičů.


Je podobný ve velikosti a tvaru . Za symbolickou cenu darujeme plastový kanystr na vodu s kohoutkem , L. Darujeme plastový kanystr, použitý ale v dobrém . Kč, pouze na ProMistry. Používaný v každé situaci kde je průtok vody omezený . Pevný plastový kanystr na vodu s objemem litrů, s kohoutkem ve spodní části kanystru pro pohodlné používání. PRESSOL plastový kanystr na vodu s vypouštěcím kohoutkem , obsah l. Určený pro transport a . Vážení zákazníci, na základě rozhodnutí vlády je v našich prodejnách OMEZEN PROVOZ.

Nádrž je vyrobena z polyethylenu potravinářské jakosti a neobsahuje BPA. Ať už je přepravován v držáku na kanystr od Front Runner, nebo . Skládací plastový kanystr pojme při celkovém rozložení až l vody. Na povrchu kanystru je šroubovací uzávěr s rychlo vypouštěcím ventilem a praktická rukojeť . Dostupnost, skladem méně než kusů. Cena bez DPH, 16Kč.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky