úterý 31. března 2020

Zavírací nůž gerber

Zavírací nůž gerber

Sází již let na kvalitu, inovaci a spolehlivost. Současný výrobní program představuje. Drop Point z nerezové oceli 7CR17MoV.


Nože lovecké, houbařské . Mile Vás jistě překvapí nejen kvalita ostří, jakou má každý kapesní nůž z . Naopak od svého kolegy Mini Paraframe, je nůž Paraframe II největším nožem ze série. Zavírací lovecký nůž gerber F toto provedení je celokov. Celokovová konstrukce.


Vysoce odolný, zavírací nůž , který perfektně sedí do ruky. Kompaktní design a skvělý vzhed. Materiál:154CM nerezavějící ocel. Celková délka zavřeného . Díky speciální žebrované rukojeti je nůž . Má pojistku Liner lock a unikátní hladkou čepel, kterou lze jednoduše vyměnit.


Tento model je vhodný pro praváky i pro leváky. T technology, this compact knife is designed to partner quick deployment with reliable ease of use. The tough titanium coated . Má pouze čepel a pojistku, nic zbytečného navíc.


Tenký, lehký kapesní nůž se zavírací čepelí, ideální do přírody. Nůž Scout vychází z . Popis: Nabízím kvalitní zavírací lovecký nůž GERBER. K tomu ale dobře vypadá, skvěle se drží a vůbec nic neváží. Velmi ostrý ocelový nůž o celkové délce 21cm.


Délka zavřeného nože cm. Ergonomicky tvarovaná dřevěná rukojeť. Podrobné informace a možnost zakoupení produktu nůž gerber remix tactical, zavírací s klipem. Rádi Vám poradíme na eshopu online přes chat nebo na . Díky kombinovanému ostří s ním můžete řezat téměř jakýkoliv materiál . Gerber ale nevyrábí nože . Legendární zavírací taktický nůž , který byl vyvinut již na počátku 80.


Dvojitá čepel, spodní ostří částečně zoubkované. Pojistka proti nechtěnému otevření . ZAVÍRACÍ NŮŽ GERBER PARAFRAME II TANTO. Nabízí ocelovou konstrukci, otevřený rám a čepel z oceli 7Cr17MoV zajištěnou framelockem. Součástí čepele je kolík pro snadné . Fiskars, Victorinox, Wenger, Mikov.


Zavírací nůž gerber

Nabízime kuchyňské nože, kapesní nože, švýcarské nože, lovecké nože, nože victorinox a zavírací nože za nízke . Acta Non Verba Artisan Bad Blood Bark River Bear Son Beretta Bestech BlackHawk BlackJack Böker Brousky,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky