pátek 20. března 2020

Sharp mikrovlnná trouba

Díky vestavěnému senzoru vlhkosti se vaše jídlo ohřeje velmi rychle. Kombinovaná mikrovlnná trouba. Spotřebiče Sharp dokážou používat mikrovlny, gril a péct . Vlastnosti Výkon mikrovlnné trouby: 8W Výkon grilu: 1. Spojuje všechny výhody rychlého mikrovlnného ohřevu s grilem, . Možnost rozmražování dle hmotnosti nebo nastavením času. Objem trouby je l, lze do ní umístít talíř o průměru 2cm. Unsubscribe from Sharp Home CZ?


Ovládání pomocí LCD displeje (24). Typ, mikrovlnná trouba. Počet v balení, ks. Zítra nebo zdarma, ne . Průměrná velikost mikrovlnná trouba, ideální pro malé kuchyně.


Pro Vaše pohodlí jsme . Hlavní město Praha, cena 790Kč , od jmtbazar na Sbazar. Skladové zásoby produktu. Termíny dodání jsou platné,. Not sure which Oven to buy? Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky.


Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů. Kontaktujte prosím svého prodejce SHARP , který vám podá informace o zpětném . MIKROVLNNÁ TROUBA S GRILEM - NÁVOD K OBSLUZE. Ivo GRANDIČ - Domácí potřeby - Sharp - R-941INW invertorová mikrovlnná trouba l Sharp.


Veškeré informace o produktu. Mikrovlnná rúra s príkonom 8W vám pomôže s ohrievaním, varením aj . K prodeji profesionální mikrovlnná trouba , SHARP. W napětí: 2V kapacita: l. Navštivte akcniletaky. Příkon 800W Objem 20l úrovní výkonu. Displej Dětský zámek.


Sharp mikrovlnná trouba

Prohlédněte a stáhněte si manuál ve formátu PDF a přečtěte si často kladené otázky a recenze uživatelů. Můžete s ní i grilovat , . Sharp Combination Microwave - Stainless Steel for sale online .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky