pátek 27. března 2020

Silikonová forma medvídci

C, lze jí používat do elektrické i . Můžete je upéci z piškotového nebo litého těsta, naplnit čokoládou, . Srovnejte ceny , přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. D silikonová forma na pečení medvídků vám umožní snadno upéct krásné medvídky , která potěší a překvapí nejen ty nejmenší. Pečící silikonová forma ve tvaru . Ve formě připravíte ks medvídků. Materiál: silikon - forma je lehká, skladná, nepřilnavá, těsto se v ní nepřipéká, nepohlcuje pachy z potravin.


Chystáte se tvořit dětský dort a nevíte jak ho ozdobit? Zkuste tuto silikonovou formu ve tvaru medvídků ! Věřte, že oslavenec bude nadšený! Vlastnosti: Materiál:. Detailní popis produktu.


Výborné domácí cukrovinky ocení především děti. Obě silikonové formy jsou vynikající pro přípravu originálně tvarovaných domácích želatinových medvídků a žížal bez použití konzervantů, umělých barviv a . Brumíků - silikonová forma. Produkt prodává svetcukraru. Vysoce odolná silikonová forma využitelná k odlévání sádry i vymačkávání modelovacími hmotami Fimo, potravinářskému využití ( čokoláda, marcipán atd.).


Silikonová 3D forma na pečení medvídci. Obrázek k výrobku Städter silikonová forma Medvídci (Teddy Bears). Click on the image to enlarge it. Rozměr medvídků: cca cm.


Použití: Do formičky . Formu lze použít na jakoukoliv tekutou směs, na želé, čokoládu i led. Teplotu zvládnou až do . Forma je vhodná do -do 1C. Všechny výrobky jsou vyráběny v Anglii a nezávisle testovány v Německu, aby se zajistil nejvyšší standart. Nabízíme kvalitní silikonové formy od německé firmy Städter. FIMO silikonové formy mají . Přináší úžasné formy na pečení, které něco vydrží a budou vám dělat radost dlouhá léta.


Formičky vhodné k odlévání z různých kreativních a tvořivých hmot. Pomocí silikonové formy. Exkluzivní mýdlová forma ze silikonu. V této formě upečete najednou čtyři kousky pečiva: dva medvídky se záplatou a dvě srdce s knoflíkem uprostřed.


Celkem motivů různých medvídků o velikostech cca. Pečivo se nelepí na stěny během pečení ( forma se nemusí mazat). Formy jsou pružné a ohebné, takže můžete rychle a snadno vyjmout . Drobné tvary jsou vhodné k připevnění na magnetickou tabuli, lednici apod.


Po vylití formiček přidáte do. Sedící medvídci silikonová forma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky