středa 4. března 2020

Zástěra dámská

ChicLovely dámská zástěra - v jednoduchosti více luxusu. Hlavním použitím dámských zástěr u našich babiček bylo chránit šaty, protože jich měly málo. To ocení jak ženy v . Buďte šik i ve Vaší kuchyni. Najdete tu kuchyňskou zástěru pro každou . Zástěra má praktickou kapsičku a . V bocích jsou našité prostorné kapsy. Celá zástěra je propínací na knoflíky.


Zástěra dámská

Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: od nejvyšší, Názvu: od A do Z, Názvu: od Z do A, Nejprve . Kuchyňská zástěra s potiskem muffinků je vyrobena z bavlny, zdobená mašličkou. Tato zástěra si zahrála svojí hlavní roli v seriálu Sex ve městě. Hledání zboží: dámská zástěra. Stylová kuchyňská zástěra s jemným motivem květin.


Má praktickou kapsu se všitou gumou pro větší . Nakupujte chytře na internetu, můžete mít trendy dámské kuchyňské zástěry se slevami. Vyberte si kvalitní zástěry a další doplňky. Dámská pruhovaná kuchyňská zástěra s kapsou.


Rychlé dodání, nízké ceny. Dostatečně dlouhé zavázky kolem pasu. Zobrazených 1-z celkově záznamů. Kuchařská zástěra ke krku DÁMSKÁ - různé barvy . K personalizaci obsahu a fungování uživatelského prostředí našich stránek používáme soubory cookies. Pro více informací a možností navštivte naše Zásady . Nenechte si vyfouknout stylové a trendy dámská zástěra.


Pro ty z vás, kteří milují styl, máme jedinečné a . Materiál: bavlna tisk. Oslavte novou sezónu stylovým dámská zástěra. Jedině u nás můžete mít dámská zástěra se super slevou ještě dnes.


Zástěra dámská

Zlevnili jsme zboží v sekci dámská. Klasická dámská kuchyňská zástěra s dvěma kapsami. Vyrábíme v různých vzorech a barvách. Nabízíme pouze zástěru, chňapka není součástí balení. Pracovní zástěra s kapsou.


Barva: černá s bílým proužkem. Kč, od výrobce Giblor´s SRL jehož. Díky střihu s vázáním může být halena přizpůsobena libovolné . Originální kuchyňská mini zástěra na vaření v jednobarevném černém provedení. Střih nad kolena, volná v pase s dlouhými šitými úvazy kolem . Stará skladová zásoba. Skladem velikost - ks.


Zástěra dámská

Poslední kusy tohoto barevného provedení! Dámský plášť bez rukávu MétisVínový plášť bez ruká. Přední díly barevně kombinované s nakládanými kapsami. Zavazování na bocích. Lemy a úvazy v černém provedení.


Hlavným použitím dámskych záster u starých mám bolo chrániť šaty preto, lebo ich mali málo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky