pondělí 9. března 2020

Tescoma otvírák na konzervy

Otvírák na konzervy kompaktní PRESTO. Vynikající pro snadné otevírání konzerv a lahví s korunkovými uzávery. Ukládejte mimo dosah detí. TESCOMA otvírák na konzervy kovový PRESTO.


Hodnocení produktu: (recenze). Unikátní multifunkční otvírák všechny obvyklé druhy uzávěrů lahví, sklenic i plechovek.

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Určeno pro snadné otevírání konzerv a lahví s korunkovými uzávěry. Pro snadné otevírání konzerv a lahví s korunkovými uzávěry. Hrany konzervy nejsou po otevření.


Díky vysoké kvalitě zpracování, modernímu provedení a. Doprava zdarma od 9Kč. Registrovaní zákazníci navíc získávají na příští nákup, věrnostních bodů. Zítra u Vás nebo na pobočce.

Praktický otvírák, který si rychle poradí s každou konzervou, patří k nezbytnému kuchyňskému vybavení. Tisk PorovnatPoslat K . Zboží je ve slevě:. Vyroben z kvalitní nerezavějící oceli, špičkový výrobek, očko na zavěšení , vhodný do myčky na nádobí. Ovšem tento produkt může být také použit na odstraňování. Zobrazit podrobnější popis . Zobacz inne Gotowanie, najtańsze i najlepsze oferty.


Prémiové řada GrandCHEF je ucelená linie špičkového kuchyňského nářadí, která zahrnuje více než klasických, speciálních i trendy výrobků pro domácí i . Naše cena včetně DPH. Kuchyňské nářadí a pomůcky. Popis výrobce:Určen pro snadné a bezpečné otevírání všech obvyklých typů konzerv. V čem nářadí GrandCHEF vyniká?


Nepoužitý otvírák na konzervy 26-Kč a málo používaná. Tescoma otvírák na konzervy Handy. Víme, jaké novinky a trendy otvíráky na konzervy levně nás čekají.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Ale nic není ztraceno. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě .

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné do myčky. Utečou vám občas novinky, akce či slevy? Přihlašte se k odběru novinek a už nic nezmeškáte :-). Vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí, přečtěte si naše . Jsme autorizovaný prodejce. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Daruji otvírák na konzervy značka tescoma. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Itálie, Maďarska, Německa, Rakouska, Slovenska, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky