úterý 31. března 2020

Vinoteka philco

Má interiér osvětlený pomocí LED světel a jednoduché senzorové . Nabízím krásnou vinotéku značky Philco ,energetická třída A pro lahví. Dotykový LED displej. Poslední kus k odeslání u vás již 20.


Vinoteka philco

Přidat do porovnáníPorovnat. Kapacita láhví vína, teplotní rozsah - 18°C, osvětlený interiér, fuzzy logic systém, senzorové ovládání, automatický dětský zámek. Prezri si u nás vinoteka philco a porovnaj ceny v 10.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyberte si z naší doporučené nabídky. PW FD dvouzónová vinotéka PHILCO. Více informací o produktu.


Produkt je momentálne. Jednozónová vinotéka. Detailní popis produktu. Vďaka digitálnemu ukazovateľmi . Celý popis a technické parametry.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓. Hľadáte Chladiace vitríny a vinotéky Philco ? Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Tento model má šířku pouhých centimetrů, a proto ho lze umístit kamkoli. Vínotéka Energetická trieda účinnosti A Hlučnosť dB.


K dispozici je ukládání vína ve vertikální i horizontální poloze. Philco PWa vstupenky na akci Prague Harley Days. Elektro - Philco len bazár.


Voľne stojaca vinotéka PHILCO v čiernom prevedení na skladnenie fliaš vína pri teplote °C. Technické parametre: . Vinotéka samostatne stojací model, jednozónová, energetická trieda A, klimatická trieda N, vnútorný objem l, počet políc na fliaš, materiál políc kov, . WS30GA 1-ZÓNOVÁ VINOTÉKA (A) HAIER. Obrázky pro produkt Vinotéka Philco mají pouze informativní . PW K vinotéka PHILCO. Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO.


Vinoteka philco

Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, . Zboží skladem zasíláme okamžitě. Zkuste vybrané alternativní produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky