pondělí 30. března 2020

Siemens iq500

Siemens iq500

Pohodlný tvar a velikost držadla usnadňují práci. Ostré a pevné pro snadné zpracování tvrdé . Zahradní vidle možná vypadají jako jednoduchý nástroj. Důležité detaily však rozhodují o tom, jak snadno se používají. Navrhli jsme je tak, aby byly . Jsme autorizovaný prodejce. Rádi vám odpovíme na vaše otázky.


Siemens iq500

Bazény a vodní sporty. Naše cena s DPH: 44-. Tento lehký, ale robustní nástroj má hlavu kované oceli a pevné. Je vyrobeno z kvalitního plastu, takže chrání ruku před chladem.


Všeobecné vlastnosti: Trvanlivé, neohnou se. Přidat do oblíbených . Sklon pracovní části k násadě 26° snižuje únavu zad a ramen. Vidle zahradní ErgoPlus. Jsou vyrobeny z velmi . Nepropásněte aktuální akce.


Siemens iq500

Základní vlastnosti: Tato ergonomicky navržená řada rýčů a vidlí zaručuje nejlepší pracovní pozici. Nářadí má ocelovou násadu, madlo z odolného plastu a . Máte rádi svoji zahradu? Jedná sa o viacúčelové nástroje s odolnou . FISKARS záruka spokojenosti a kvality.


Bílé vidle jsou ideální pro sázení a odstraňování plevele. Pevný polyamid vyztužený . Ergonomicky navržené drobné nářadí pro kypření, sázení, přesazování a hnojení na zahradě. Velké držadlo ve tvaru D je možné uchopit velkou i malou . Prodloužená záruka let!


Hroty jsou naostřeny pro . Různě vysocí lidé mohou používat stejný nástroj! V Obchodním centru Reiterman v Jihlavě si pořídíte vše pro zahradu, dílnu a domov. Fiskars , Makita, Bosch, . Krásné svátky a všetko dobré v novom roku!


Nové objednávky budú expedované od 3. Rycí vidle řady Classic s pevnými kovanými hroty pro snadné rytí. Robustnost a stabilitu vidlí zajišťuje násada vyrobená z jasanového dřeva a zesílené metalové. B3bIB3_IzLWnWGksWdaIHd5d.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky