čtvrtek 3. října 2019

Zástěra do pasu

Možnost vytvoření výšivky na tyto zástěry. Neměla by chybět ani žádné hospodyňce. Zavazování na zádech v oblasti pasu. Zobrazených 1-z celkově záznamů. Kuchařská zástěra nízká 1 bavlna - černá .

Minimální odběrové množství: 1. Typ oděvu vlastnosti: do pasu. Prodáváme kuchařské zástěry na vaření pro muže i ženy. Na výběr máte dlouhé náprsenkové i kratší do pasu. Kuchyňské zástěry jsou k dispozici v desítkách . Pro milovnice zástěrek do pasu tu máme jednu veselou puntíkovanou.


Je z lehké 1 bavlny. V předu má dvě praktické kapsy.

Na každé kapse je červená . Gastro zástěry do pasu. Nabízíme vám širokou škálu kuchařských zástěr do pasu. Zástěra s pasovým vázáním. Předností naší nabídky je vysoká variabilita . Vyberte si oblíbenou barvu. Ochranná usňová zástěra krátká ( do pasu ) pro kováře, truhláře, obuvníky a další profese, upevňuje se řemínkem v pase.


Univerzální velikost. Základ zástěry je bílý, barva kterou vybíráte je barva ohybu. Materiál kepr 1 bavlna. Kategorie: Bílé zástěry.


Kvalitní celokožený produkt tuzemské výroby je vyroben z nejkvalitnějších materiálů a výroba v českých dílnách garantuje preciznost a kvalitu . Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Místo prodeje: Kačice Změněno: před . Praktická, stylová a odolná zástěra do pasu. Dostatečně dlouhé vazačky kolem pasu zajistí, že padne na jakoukoliv . Kožená zástěra do pasu rozměry: 50x50cm, česká výroba.

Doporučujeme prát na 60° C. Keprová zástěra do pasu. EQUISERVIS výrobek za . Kč ( Nejsme plátci DPH ). Má zavazování vzadu v pase a spodní okraj je obšitý lemovkou. TRAZ - zástěra do pasu CE kategorie II - česká výroba.


PRÉMIOVÁ KVALITA PRO PROFESIONÁLNÍ VYUŽITÍ vrchní tkanina: Kingsmill s Texpel úpravou 245g odolná keprová tkanina s vynikající retencí barviva . Krátká zástěra do pasu , kapsy, pásek pro uvázání kolem pasu. Pracovní oděvy, speciální a reflexní oděvy, zástěry. Bavlněná zástěra do pasu za super cenu na celtic-supply. Canis Lena bílá zástěra do pasu v obchodech na Zboží. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Volejte, pište, poradíme Takos . Sestavte si svoji vysněnou zástěru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky