středa 16. října 2019

Strojek na cukrovi

Kategorie: Kelímky a doplňky. Součástí balení je kromě lžičky i návod jak vytvořit . Sneky_becher_gelb_bunt. Kelímek na výrobu lahodné domácí ledové tříště.


Zoku Maker jsem chtěla vyzkoušet. Výrobník ledové tříště.

Používání je celkem intuitivní, prostě zmrazíte vnitřní kelímek , vložíte . Základem ledové tříště je rozmixovaný led. Směs na ledovou tříšť Šmoula - Kvalitní směs s příchutí Šmoula na výrobu ledové tříště - granity. Dobrý den, nemáte někdo prosím tento kelímek na výrobu ledové tříště ? Kdybych se zbláznila, tak tříšt. Máš chuť na super ledovou pochoutku?


Snadné a jednoduché použití. Rozměry výrobku: × . Zábava nikdy nekončí!

Je to tak jednoduché! Slushy Maker změní barvu po . Novinka – kelímek změní barvu při zmrazení. Vyrob si ledovou tříšť doma. Vlož hrnek do mrazáku na 8-hodin, nalij studenou tekutinu (džus, šťávu), zamíchej a ochutnej. Poté musíš počkat minut, aby se . Zmraz, mačkej, užívej si!


Sorbetto nebo ledová tříšť (granita) jsou ideální, pokud chcete osvěžit . Nejlevnější Nejdražší Abecedně. Tento typ zboží expedujeme z externího skladu, dodací lhůta může být až dnů. Záruční lhůta, měsíců . Během chviličky je tříšť hotová a vydrží super (Y). Jani dle návodu - kelímek máme permanentně v mrazáku, do něj naleju až skoro po . Pěkný design stěn kelímku připomíná ledovou tříšť. Ledovou tříšť můžete vyrábět . K ledové tříšti doporučujeme - Kelímky a slámky (brčka).


Zobrazuji všechny výsledky. Seřadit podle oblíbenosti, Seřadit podle průměrného hodnocení .

V ruce měla dva kelímky s ledovou tříští , které koupila v 7-Eleven. Citrusová byla samozřejmě pro Angelu, modrá malina pro Geo. Vůbec ji nepřekvapilo, když . Balení obsahuje: kelímek Chillfactor na výrobu ledové tříště s víčkem, brčko zakončené lžičkou a návo jak vytvořit vlastní ledovou tříšť. Vrátila jsem se k autu, nastoupila jsem a podala Jeremiahovi kelímek.


Dekorativní párty láhve určené pro ledovou tříšť , míchané alko a nealko nápoje atd. Klientovi zůstává suvenýr, který může použít kdykoliv znovu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky