čtvrtek 31. října 2019

Zapékací mísa simax

Objevte kouzlo zapékání zeleniny, brambor i těstovin s kulatým pekáčem se skleněným a plastovým víkem české značky Simax. Tato zapékací mísa vás . Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Zapékací mísa SIMAX o objemu 5l.


Praktická mísa vyrobená z kvalitního a tepelně odolného borosilikátového skla SIMAX. Ideální k zapékání, dušení a pečení. Bohatý výběr pekáčů a zapékacích misek za skvělé ceny!


Vše od značek Bergner , Banquet, GreenPan, Staub a další. Hranatá zapékací mísa s víkem o objemu l je vyrobena z kvalitního nezávadného varného skla Simax. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Zapékací mísa simax

Vybírejte z produktů v kategorii zapékací mísy a pekáče. Nejlevněji od 1Kč. Chytrý nákup z mnoha e-shopů na jednom místě.


Borosilikátové sklo, včetně výka, 35×22×1 obje8L . Mísy jsou vhodné k zapékání pokrmů nebo jako praktické, odolné skleněné mísy. Pekáč kulatý hluboký s víkem. Zboží není momentálně skladem. Vhodná do všech typů kuchyňských . Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.


Zapékací mísa simax

SIMAX Forma bábovka skleněná x 1cm. Při používání dodržujte zásadu pozvolného ohřívání i . Nově přehlednější a rychlejší. Univerzální zapékací mísa se zapuštěnými uchy z vysoce tepelně odolného skla SIMAX , obě části lze také využít jako samostatné zapékací mísy o objemu 5 . Využijete ji jak na pečeni, tak na zapečené brambory, lasagne, . Mísa je vyrobena z tvrdého . K přímému servírování rovnou na stůl je vhodná zapékací mísa se.


Oválný pekáč s víkem je vyroben z tvrdého boritokřemičitého skla, což je varné sklo, které patří v moderní kuchyni mezi žádané materiály. Varné sklo patří mezi žádané materiály v moderní kuchyni. Výhodou je dlouhá životnost, hygienická nezávadnost - je hladký a. Simax zapékací mísa Husa s víkem l. L 10/32 kategorie: PEČENÍ ZAPÉKACÍ MÍSY A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky