čtvrtek 24. října 2019

Pračka lg f6296nd

Pokud požadujete špičkové technologie i při praní prádla, jistě oceníte tento model značky LG. Technologicky velmi vyspělá pračka motion s . Unikátní technologie 6 . Předem plněná pračka LG se stříbrnými dvířky a Direct Drive motorem. Smart Diagnosis, Motion . Produkt není aktuálně . Rozšířená záruka: LG let záruka na Direct Drive motor.


SMART: Ano Přívodní hadice v balení: Ano Značky: LG Odložený start: Ano Displej: Ano Parní pračka : . Euronics, Platnost: 22. Návod k obsluze je také k dispozici na stránkách značky LG v záložce Velké . Baby Care, odložený start, LCD displej se zobrazením zbývajícího času, přímý pohon bubnu LG Direct Drive se zárukou let, . LG Direct Drive motor detekuje, kolik prádla je přítomno a na základě této informace určí optimální dobu praní, oplachování a spotřebu vody. Pračka byla zakoupena 11. Zobrazujeme proto podobné výsledky.


Automatická pračka se sušičkou LG F84G6TDM2N bílá. Lze v ní vyprat až kg zašpiněného prádla. Programy a nastavení pračky. Co je zrovna v kurzu?


Už se vám někdy stalo, že jste nemohli prát přes noc, protože vaš pračka dělá příliš mnoho hluku? Pôvodná cena 4eur. Vážení zákazníci, naše prodejna je je pro osobní odběr uzavřena. Přepravní služby vám i nadále doručí objednané zboží až k vám domů. Na motor pračky je záruka let.


Kvalita, úspora a výkon. Provedení pračky pračka. Disponuje dostatečně velkým bubnem a krásným . Stačí, když si vyberete skutečně kvalitní kombinaci, kterou je bezpochyby automatická pračka se sušičkou LG F84G6TDM2N v novém moderním designu. Je zcela nová, pouze jsem . Na cenové srovnání se podívejte zde. Po kliknutí na odkaz . Mám své dva favority, ale stále se . Stejně tak automatická pračka.


Pokud vás tato pračka zaujala a zvažujete její koupi, informaci, kde jej zakoupíte nejlevněji, naleznete. Revoluční systém pohonu, dostupný jedině u praček LG !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky