středa 16. října 2019

Vaření knedlíků v páře

Vyzkoušejte tradiční vietnamské bambusové sítko na čaj. Praktické držáčky zajistí , že vám sítko ani náhodou nespadne do hrníčku a neotřelý vzhled vás vždy . Bambusové sítko se držáky. Tradiční sítko na čaj inspirováno Asií. Balení obsahuje ks sítka na čaj vyrobeného z bambusového dřeva. Přírodní bambusové sítko vhodné na přípravu sypaných čajů.


Po použití je třeba sítko propláchnout čistou teplou vodou a nechat pořádně vysušit. Nabízíme zelené, černé a částečně fermentované čaje přímo z Číny a čajové doplňky nejen pro čajomily. Zastavte se u nás a přivoňte k čajům s vůni čínských.


Sítko na čaj je vyrobeno z přírodního materiálu - bambus. Sítko vyrobené z bambusu je lepší než sítko kovové, protože v čaji nezanechává kovovou pachuť. Vaše konečná cena Kč vč. Prírodné bambusové sitko.


Sada 3ks sítek vyrobených z přírodního materiálu, vhodné zejména pro přípravu jednonálevových čajů. Průměr sítek v sadě je cca . Po zalití čaje stačí opláchnout vodou a nechat vyschnout. Hodí se jak pro jednonálevové čaje, tak mnohanálevové . BAMBUSOVÉ SÍTKO NA ČAJ - VĚTŠÍ.


Klasické bambusové sítko je určeno ke slévání vyluhovaného čaje. Je možné ho použít pro jakýkoliv čaj. Je vkusným doplňkem čajového obřadu.


Před použitím doporučujeme sítko opláchnout vroucí vodou. Díky tomu je zcela ekologické a pro louhování vašich oblíbených čajových nápojů . Sítko má v rukojeti výřez pro uchycení na okraj hrnku. Space, Bamboo, Floor Space, Outer Space. Find this Pin and more on Filtry a Sítka by Gringos. Vhodné pro styk s potravinami.


Produkt je aktuálne vypredaný. O produkte … popis pripravujeme … o nás. Jelikož je bambus přírodní materiál, může časem začít absorbovat vůně . Díky dvěma držákům sítko snadno drží na hrníčku a čajové . Ručně vyráběné bambusové sítko se dvěma držáky je užitečným pomocníkem při louhování čaje.


Domluvíme se na dalším postupu vrácení nebo výměny zboží. Dodáme do pondelok, 24. Sítko ručně upletly z bambusu ženy z organizace CORR - The Jute Works v Bangladéši dle pravidel fair trade. Sítko je prostorné, má dlouhou nožičku, a také.


Dostupnost: SKLADEM U PRODEJCE Zboží pro Vás objednáme. Odeslání Vašeho balíčku se může o týden zpozdit. Doporučujeme používat vždy jedno sítko pro jeden druh čaje.


Kategórie: Čajové príslušenstvo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky