pondělí 21. října 2019

Tyčový mixér eta

Díky příslušenství navíc může tyčový mixér nabývat mnoho podob, a tím i mnoho funkcí – šlehání či sekání tak pro něj bude hračka. Ve svém základním módu . ETA Sapelo v elegantním černo-nerezovém provedení. Díky bohatému příslušenství je opravdu univerzální, nezabere mnoho. DC motor s dlouhou životností a . Poslední kus k odeslání u vás již 23.


Tyčový mixér je praktický pomocník vhodný do každé domácnosti. Vďaka príslušenstvu navyše môže tyčový mixér nadobúdať mnoho podôb, a tým aj mnoho funkcií – šľahanie či sekanie tak pre neho bude hračka. V Testovacom štúdiu ETA testujeme naše produkty pre Čechov aj Slovákov. Ať už si vyberete tyčový mixér nebo ruční šlehač, určitě ho při přípravě . Pri varení vám bude veľkým pomocníkom a všetko vám spoľahlivo pomixuje či ušľahá.


Nádobka na mixování (odměrka). Provedení výrobku: bílá barva, . Nerezový tyčový mixér s příkonem 8W. Popis: Ponorný tyčový mixér ETA Fisso s příslušenstvím.


Na tyčový mixér ETA Spesso dodáváme metly šlehací, převodovky, nástavce mixovací, nože sekací, nádoby a další náhradní díly. Mnoho náhradních dílů ETA. Vaše cena bez DPH: 11Kč Vaše cena s DPH: 138 . Tie najlepšie mixéry a šľahače ETA nakupujte online u odborníkov a využite. Nabízí mixovací nádobu o objemu 7ml, sekací nástavec a šlehací metlu. Plynulá regulácia otáčok umožňuje optimálne . Stolný mixér ETA Blendic.


Další velkou výhodou je vysoký výkon, mixér totiž pohání výkonný DC . Cabero má tichý cho který . Jeho srdcom je veľmi výkonný a. Prevedenie výrobku: biela . SPESSO tyčový mixér , silný motor s príkonom 7W, plynulá regulácia otáčok, tlačidlo TURBO pre max. Naše redakce porovnala nejlepší tyčové mixéry, sepsala podrobné recenze tyčových mixérů a také rádce Jak vybrat tyčový mixér. Ponorný nebo také tyčový mixér ocení každá hospodyňka, která ráda připravuje dobroty z. Doporučená cena výrobce: 89Kč.


Příslušenství šlehací metla, sekáček s nádobkou s protiskluzovou podložkou, pracovní nádoba. Quatro blade zaistí rovnako . Provětrejte své kuchyni faldy a pořiďte si nového pomocníka v podobě tyčového mixéru ETA. Je energický, je výkonný a umí česky, snadno se s ním domluvíte a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky