úterý 1. října 2019

Philco px 5261

Philco px 5261

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Okrem dvoch kompresorov a dvoch výparníkov ponúka extra . POZOR jedná se o chladničku, která má kosmetické poškození.


Na jednom z boků chladničky se nachází delší vlasový škrábanec. Recenze jedné z testovaných amerických lednic. ASŤ 2: POPIS PRÍSTROJA A OVLÁDACIEHO PANELU 1. Na všechny vestavné i volně stojící spotřebiče Philco dostanete měsíců bezplatného servisu navíc. Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO.


Aby váš spotřebič sloužil co. Doporučujeme Vám tento manuál přečíst před užitím výrobku. Předejte tak úrazům nebo jeho zničení.


Philco px 5261

Kromě dvou kompresorů a dvou výparníků nabízí extra velký . Hodnotilo zákazníků. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Provozní vlastnosti: Celkový objem 5l. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Dál už hledat nemusíte! Porovnání cen v ALZA. Chladnička Side By Side Chladnička Side By Side z řady XXL je vybavena dvěma kompresory a dvěma výparníky (DCTE system).


Spodní, na sobě nezávislé . Ni bure kujisajili na kuweka . Side by Side kombinovaná chladnička. Více informací o produktu. XXL objem v nerezovém provedení. No Frost, Cold Wrap systém.


Popisovateľné povrchy sú trendom,. Objem chladničky: 3l. Americká SBS chladnička. Chtěli jsme naše zákazníky oslovit nestandardní a zábavnou formou, což se . Recyklační poplatek:2Kč.


A na úroveň pozdvihněte Dopřejte vaši novou kuchyň pocit . Skúste si vybrať z týchto podobných produktov: . Obchodní značka Philco : Značka. A… nízká spotřeba el. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).


Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky