středa 2. října 2019

Elektrická topná tyč

Elektrická topná tyč

Nabízíme topné tyče s termostatem a regulací, ale i jednoduché topné tyče bez regulace. Elektrická topná tyč bez termostatu, rovný kabel, 3W. W do koupelnového radiátoru. Vhodné pro ohřev koupelnových radiátorů, které nejsou . Kroucený kabel, barva bílá, délka m. Starší kód výrobku: GV-9. Elektronický regulátor, příkon tyče 400W.


Elektrická topná tyč

Délka přívodního kabelu 2m. WIVAR II s dálkovým ovládáním. Zehnder Yucca Asym s el. Dálkové ovládání elektrické topné tyče. CONCEPT TT-3topná tyč 300W elektrická , bílá.


Funkce: Komfort – termostat udržuje teplotu kapaliny v otopném tělese dle nastavení . Topné tyče mohou být použity také s jinými topnými prvky a zařízením. Výhody: - vyrobeno z vysoce kvalitních komponentů - pohodlná regulace teploty - . RC je určené k instalaci do trubkových koupelnových otopných těles ke . Prodám elektrickou topnou tyč do koupelnového radiátoru - žebříku. Tyč má 6W, délka cm. Místo prodeje: Nový JičínZměněno: před týdny. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Elektrická topná tyč

Název kolekce, Meteor. Pro připojení topné tyče do otopného tělesa v kombinaci se systémem . Informace produktu H PLUS elektrická topná tyč s regulací, 3W, chrom. Designový pravek, možnost skryté montáže kabelu, nastavení teploty, stupně . Topná tyč s termostatem a dálkovým ovladačem. PMH HT- elektrická topná tyč s termostatem.


Možnost nastavení teploty - °C. Bez regulátoru teploty. ACV topná tyč kw pro SMART LINE SL E nebo SL ME. Výkon elektrického topného tělesa se volí v závislosti na tepelném výkonu radiátoru. V technických údajích každého radiátoru je uveden . Při nákupu topného tělesa do bojleru aEGElEcTROlUX, kde jsou topné tyče.


Elektrická topná tyč

Hledáte kvalitní topné tyče ? Prohlédněte si topnou tyč z nabídky specialisty na topné elementy!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky