čtvrtek 3. října 2019

Džbánek na mléko

Desetileté portské víno Tawny 10Y z produkce Bulas, které můžete u nás zakoupit, získalo v letošním roce stříbrnou medaili v mezinárodní vinařské soutěži. Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta . Fortifikované portské víno smíchané z nejkvalitnějších odrůd australského vína z oblasti Barossa. Na základnej úrovni rozlišujeme dva druhy červeného portského vína: štýl Ruby a štýl Tawny. Portská vína tawny jsou .

Klasické porstké víno Tawny. Cena pro Vás: 1Kč. Do té druhé patří speciální odrůdy hroznů.


Jedná se o velice oblíbenou volbu . Díky tomu se víno sblíží s použitým vypáleným sudem a přenese . Chuť je lahodná a ovocná s príchuťou džemu, sliviek s náznakmi vlašských . Tawny je elegantné a jemné víno tmavo jantárovej farby. Kupní smlouva nevznikne při objednání výrobku osobou mladší let.

Víno tří přátel je vyrobeno podle staré rodinné technologie dolihované jemným víceletým destilátem. Barva je tmavě nachově měděná, vůně probarvená tóny . Obsah alkoholu: 1. Vinařská podoblast: Douro. Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.


Ovocné aroma červených plodů, květů a mandlí. Elegantní a jemná chuť s diskrétní sladkostí. Tradiční portská vína typu tawny z vybraných typů keřů a hroznů.


Dozrievaním a priebežnou . Tawny (angl. žlutohnědé) – vína vyráběná z červených hroznů zrající v . Rozlišujeme dva druhy červeného portského vína: ruby a tawny , koupit si však můžete i portské bílé nebo růžové. Ruby, zvláště mladé, obsahuje . Základné Tawny zrelo najmenej roky v menších dubových sudoch. Charakteristika: Mladé portské víno s jemnou ovocnedrevinovou chuťou v trende.


Typické portské víno tawny , které zráním získává subtilní eleganci a vyváženost. Výrobce: Coimbra de Mattos. Sem jistě patří Colheita, tedy ročníkové portské víno typu Tawny v té nejvyšší kvalitě.

Miniatura - lahvička o objemu ml, ideální na vyzkoušení barvy, chutě a vůní. Speciální Tawny pro gurmány holdujícím kořenitým chutím. Připravené v papírovém . Další dělení portského vína je na Colheita Tawny (ročníková vína), portské víno typu Reserva Tawny , portská vína.


Tawny jsou odborně namíchaná mladá portská vína ze sklizní z různých ročníků vyráběná klasickou metodou s jemně potlačeným ovocným charakterem, která. Odrůdy: Tinta Amarela, Tinta Roriz, . Má hlubokou oranžově-hnědou barvu „ tawny “, komplexní bouquet s nádechem ořechů a jemnými tóny medu a fíků. Na patře bohatá chuť zralého ovoce s velmi . Farba vína je tmavo hnedočervená s odleskom medi, vôňa plná . Toto portské víno Vás osloví peknou žlto-hnedou farbou, svojou jemnosťou, . Víno s světle cihlovým nádechem rudé barvy.


Vůně velmi bohatá, komplexní a vrstevnatá, živoucí tóny čerstvého ovoce . Věk vyznačený na lahvi indikuje průměrný věk . Zato portské štýlu Tawny dozrieva v drevených sudoch a môže . Douro pipe, sudu specifické velikosti používaného ke zrání a převozu portského. Kromě bílého porta a některých jednodušších tawny , které . Najpredávanejšie Najlacnejšie Najdrahšie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky