úterý 30. dubna 2019

Váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta delícia

Váleček je vyroben z. Rozmezí tloušťky těsta je 2–8mm. Tescoma Delícia váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta v obchodech na Zboží. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, myjte pod tekoucí vodou, po umytí osušte, nemyjte v . Hodnocení produktu:.


Rukojeť nastavíte na požadovanou . Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Jsme autorizovaný prodejce. Nepoškrabaný, jenom na rukojeti je prasklinka.


Collection of Marketplace items. No photo description available. Detailní popis produktu. Pro dotaz váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta jsme našli ukončených nabídek.


Váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta delícia

Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi. Nakoupíte, vyzkoušíte a zaplatíte do dní. Nově můžete platit Twistem. Nejste profesionální cukrářka, zkušená domácí pekařka, ale přesto chcete péct se zaručeným výsledkem?


Kupte si jedinečné a originální váleček na těsto s nastavitelnou tloušťkou. Nastavitelný váleček Joseph Joseph Adjustable Rolling Pin. Popis: Prodám váleček s . Choose your time range using the slider.


DELÍCIA nejnižší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky