čtvrtek 25. dubna 2019

Elektrický zametač

Tento praktický pomocník bez… 4Kč – 8Kčv 32 . Pod pojmem zametač se skrývá několik dalších označení: mechanický zametač koberců, mechanický vysavač nebo elektrický smeták či elektrický zametač. Tento revoluční elektrický uklízeč zametá bez víření prachu, jeho použití je rychlé. Průmyslový akumulátorový zametač pro rychlé, tiché a bezdrátové průběžné . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Již od dob našich babiček jsou mechanické zametače podlah s rotačními kartáči hojně využívanou alternativou tradičních smetáků a vysavačů. Popis: Prodám elektrický zametač Karcher. Je používaný, ale cca . Super výkonný zametač, nepotrebujete žiadne káble, sáčky ani filtre. Vyberateľná priehľadná schránka na nečistoty a prach.


Nový revolučný spôsob upratovanie bez vírenia prachu. Má dve silné rotujúce kefy, ktoré priľnú k podlahe a odstránia . Bezdrátový elektrický zametač podlah, vhodný na koberce, dlažby, lina i na laminátové podlahy.

Expedice do hodin. Mechanický zametač SHIROON. LED kontrolka dobíjení. Trojúhelníkový, elektrický zametač 360º. Výrobce: ITO GERMANY. Kód výrobku: Flexi sweeper.


Dostupnost: Predaj skončil. Mysleli jste: elektricky zametac , elektricke zametac , elektricka zametac ? Zkuste vyhledat něco jiného. Tento elektrický smeták Philips se výborně hodí pro rychlé čištění podlah: rychle rotující otočný kartáč snadno zachycuje nečistoty a snadno se ovládá.


Nepotřebujete elektrickou energii a ani žádné sáčky do zásobníku. Velký otočný knoflík slouží k regulování výšky podle typu koberce. Sklopná rukojeť umožňuje . Spolehlivě a rychle zametá prach, špínu, vlasy, chlupy a drobné nečistoty. Velice kvalitní a robustní verze akumulátorového zametacího koštěte určeného k rychlému použití všude tam, kde se . Elektrický zametač ELZA.


Motorový rotační kartáč s elektrickým startérem. Záběr kartáče 1cm.

NA ROZDÍL OD VĚTŠINY . VIDEO: Ulice v Praze budou čistit zametače na elektrický pohon. Nové zametací vozy s elektrickým pohonem jsou v Česku novinkou. SHIROON je vhodný všude tam, kde není k dispozici elektrická energie.


Multifunkční uklízecí přístroj. Lehký a snadno ovladatelný. Zapomeňte na zamotané kabely , sáčky plné prachu a těžké vysavače, které zabírají místo. Sériové číslo: Zametač. Vysoko efektívny zametač , nepotrebujete žiadne káble, vrecká ani filtre.


Ideálny na akékoľvek povrchy linoleum, koberce, plávajúce podlahy. Praktický zametač spolehlivě a rychle uklidí nečistoty z koberce a bez použití elektrické enegrie. Díky jeho kónickému tvaru výborně zametá i podél zdí a sklopná . Designový a praktický mop ve třech barvách s nerez odstřeďovkou a dvěma hlavicemi z mikrovlákna!


A také elektrický zametač s tyčí s nabíječkou a na baterii. Nejnovější design Inteligentní ruční mopující a kartáčový vysavač . Aku zametač mechanický alebo elektrický. Příspěvek od katy čtv 15.


Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či tu niekto nemá skusenosti s Aku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky