pátek 12. dubna 2019

Mikrovlnná trouba fagor

Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Slevy na značku FAGOR. Akce na téma mikrovlnná trouba najdete na Skrz. Fagor mikrovlnné trouby umí uložit vaše nastavení vaření (program, čas, sílu), takže již nemusíte stále znovu . Průměr otočného talíře (cm): 24.


Antibakteriální vnitřní prostor: NE Ovládání: elektronické-tlačítkové. MIKROVLNNÁ TROUBA FAGOR (NA NÁHRADNÍ DÍLY). Trouba má integrovaný rámeček pro vestavbu do skříňky a úpravu . Vestavné mikrovlnné trouby. Vnitřní objem (l): 23.


Počet úrovní mikrovln: . Mikrovlnný výkon (W): 800. Umístěte troubu na hladkou vodorovnou plochu z dosahu zdroje . Výrobní číslo: MO25DGB. Původně jsem chtěla . Mkrovlnná trouba Fagor vyniká svým notřelým designem. Potřebujete poradit s tímto.


LCD displej: okamžité informace. Příkon mikrovlnné trouby: 8W. Funkce Autocook: automaticky. Vytvořte z tohoto alba. Garance ceny, Nalezli jste jinde na . Vysokonapětová pojistka mikrovlnky 7mA high voltage FUS Upozornění: V případě staršího provedení obr.


Není divu – jedná se o praktické pomocníky, kteří nám šetří spoustu času i námahy. Internetový obchod s elektronikou LCD TV , LED TV , Plazma TV , mobilní telefony a notebooky za skvělou cenu. Duplex - funkce pro ohřev dvou talířů v různých výškách současně. Podívejte se do naší nabídky.


Revoluční design - i mikrovlnná trouba může být ozdobou kuchyně. Inovativní mikrovlnná trouba s . Uložit do Moje oblíbené Přidat k oblíbeným. Tisk stránky Tisk stránky.


W, objem l, digitální display, timer nastaviteln - hmmm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky