čtvrtek 4. dubna 2019

Odšťavňovač eta

Odšťavňovač eta

Odšťavňovač ETA se snadno používá i čistí. Technologie DripStop navíc zabraňuje odkapávání, a tak se nemusíte bát zbytečného plýtvání, ani nechtěného . Elegantní pomalý odšťavňovač Vital Press díky nízkootáčkové Spiralpress technologii zachovává téměř 1 živin. Začněte ráno se sklenkou plnou vitamínůNový odšťavňovač ETA Fruto si zamilujete nejen díky modernímu kompaktnímu designu, který skvěle zapadne do. Staré anglické přísloví praví: „An apple a day keeps the doctor away (Jedno jablko denně doktora zahání).


Odšťavňovač eta

Ideální pro kvalitní odšťavňování ovoce, zeleniny, bylinek a přípravu RAW stravy Dvě nerezová sítka pro různé druhy zpracovávaných surovin Nízkootáčková . Elektro - Odstavnovac eta bazar. Prodam odstavnovac eta Vital press - nepouzivany. Robot kuchyňský Mixér Eta starý odšťavňovač mlýnek.


ETA Vital Press s pomalým odšťavňováním pro zachování maxima vitamínů, živin a intenzity chutí z lisovaného ovoce a zeleniny. Celkový příkon tohoto odšťavňovače je 200 . Najděte ho na našem webu a inspirujte se hodnocením a komentáři u něj. Akční leták Euronics platí od 13. Testujeme odšťavňovač ETA Vital Press.


Léto nám přináší velké množství sezónních plodů, ať už ovoce nebo zeleniny. Only members of the Activa Plus program can order the product. Sign in or ask for registration. The rules of loyalty program (PDF).


Počet rychlostí: Příkon odšťavňovače (W): 5Nádoba na šťávu (l): 1. Kapacita nádoby na odpad (l): 2. Zachovejte maximum vitamínů, živin a intenzity chutí z ovoce a zeleniny. Co může být lepšího, než začít den s dávkou vitamínů v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky