pondělí 15. dubna 2019

Misky na creme brulee

Vynikající pro pečení, zapékání, servírování a skladování pokrmů. SPECIFIKACE Balení obsahuje: x zapékací miska na creme brulee. Hotový pokrm servírujeme na stůl v misce a přímo z ní ho konzumujeme. Vyšší misky z bílého porcelánu je možné použít jako zapékací, ale i na přípravu creme brulée nebo panna cotta. Hodnotenie produktu:.


Súprava obsahuje 2x miska V miske na Créme Brulée sa výborne pripravuje a servíruje Créme Brulée , ale môžete ju,.

Sada obsahuje 2x miska V misce na Créme Brulée se výborně připravuje a servíruje Créme Brulée , ale samozřejmě ji lze použít např. Elegantní dárková sada obsahuje keramické misky na créme brulée od Emile Henry a flambovací pistoli. S touto sadou potěšíte každého, komu učaroval snad.


Zapekaci misky na creme brulee ks. Vynikajúca na pečenie, zapekanie, servírovanie a skladovanie pokrmov. Informácia o produkte. Akciová sada na créme brulée Emile Henry obsahuje. Stačí mít správné misky na tento lahodný dezert a můžete si jej doma připravit i vy.


Misky na creme brulee.

Ve své nejzákladnější podobě je creme brulee krémový pečený pudink s . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Výška flambovače: 1cm. Sada ks zapekacich misiek na créme brulée z obľúbenej kolekcie GEM poteší každého milovníka tohto obľúbeného francúzskeho dezertu. Místo prodeje: Králův DvůrZměněno: dnes. Aby vaše jídlo nebývalo mimo mísu. Výhodný balíček obsahuje misky na creme bruleé GUSTO o průměru cm.


Ideální pro přípravu dezertu crème brûlée. Vnitří barva mísy je černá, zvenku černá glazura. Vhodné i do mikrovlnné touby. Lze mýt v myčce na nádobí.


Detailní popis produktu. Vysoce kvalitní kuchyňské příslušenství nesoucí značku Küchenprofi kombinuje . Již z názvu předurčena na créme brulée , je však stejně dobře vhodná na zapékání a gratinování, na slané i sladké. Creme brulée v granátové barvě.


Emile Henry misky na créme brulée jsou ideální pro přípravu a servírování créme brulée, předkrmů - ať už jde o kozí sýr s medem, nebo rajčata s mozzarelou, . Crème Brûlée Magazine 6. Cena bez DPH ‎: ‎3€ Pôvodná cena ‎: ‎5€ Cena vr.

Keramická forma je ideálna pre. Ava si hned všimla, že číšníci roznášejí misky nádherně pocukrovaného crème brûlée s nahnědlou karamelovou krustou na povrchu. Najednou si uvědomila, že.


Akční sada na créme brulée Emile Henry. Tie možno ešte doma nemáte, hoci ich využijete nielen na crème brûlée , ale aj na ďalšie sladké, či slané pokrmy. Pri nákupe hľadajte misky. Nádherné porcelánové misky na creme brulée.


Hodí se i na jiné použití a tudíž jsou velice univerzální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky