úterý 9. dubna 2019

Hrnec na těstoviny

Hrnec na těstoviny ORION 4. Uvařené potraviny scedíte přímo vytažením síťové . Vnitřní hrnec slouží. Podívejte se na hodnocení jednotlivých produktů od našich zákazníků. U nás najdete stovky uživatelských recenzí a . Tento vysoký hrnec se skvěle hodí pro přípravu dušené šunky v šunkovaru. Do hrnce nalijete vodu a vložíte do něj šunkovar.


Hrnec na těstoviny

Vynikající pro přípravu a snadné cezení těstovin , zeleniny, brambor apod. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným . Součástí hrnce je nerezová poklice a . Na všechny typy sporáků včetně indukce. Nerezový hrnec s košíkem je svou velikostí ideální k přípravě těstovin, chřestu i jiné zeleniny.


Základem hrnce Perla Spagetti je špičková nerezová ocel. Ta je vynikajícím tepelným vodičem, což zaručuje rychlé a energeticky efektivní vaření. Ucha hrnce je možné . Je opatřen sendvičovým dnem, takže skvěle rozvádí teplo. Je vyroben z nerezové oceli. Praktický hrnec na přípravu těstovin s praktickým sítem uvnitř.


Lze použít i na rýži, vaření masa či zeleniny. S nepřilnavou vrstvou. Správné množství špaget i vody poradí odměrka, během přípravy se těstoviny nerozvaří a díky vysokému okraji. Hrnce jsou vybaveny speciální vložkou, kterou lze těstoviny snadno scedit.


Firma Alessi klade důraz na spolupráci designérů s opravdovými profesionály. Poklice je vybavena širším lemem s otvory, které . Produkt se už neprodává. Můžete v něm vařit, dusit i smažit s . Velký hrnec na těstoviny.


Hrnec na těstoviny

Klikněte na Sledovat a my vás . Kvalitní vícevrstvý 3-ply materiál se vyznačuje vynikající . Designové hrnce, kastroly a rendlíky ALLESI hrnec na těstoviny Pasta Set. Výrobce: ALESSI(Itálie). POSLEDNÍ GENERACE ČESKÉHO TITANOVÉHO NÁDOBÍ.


Pokud je to váš šálek kávy, pak tyto těstoviny vyzkoušejte s něčím výrazným,jako je. Na 2gramů sušených těstovin používám čtyřlitrový nerezový hrnec s . Hodí se tak pro početné rodiny. Pokud budete těstoviny vařit často, vyplatí . Jednoduché a rychlé připravení těstovin s pomocí . Moderní hrnec z řady Premium Line skládá ze dvou částí.


Hrnec na těstoviny

Vaření těstovin nebylo nikdy jednodušší. Ve spodní části vaříte vodu a do horního perforovaného . Jedná se o skvělou investici, těstoviny jsou pak . Doporučená maloobchodní cena: CZK .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky