úterý 8. ledna 2019

Topinkovač eta stela

Ve výbavě má také tácek na drobky. Rovnoměrné opékání chleba z obou stran. Umožňuje možnost volby času ohřevu a . Má vespod zabudovanou praktickou zásuvku . Příkon topinkovače je . Stela v elegantní béžové barvě díky svému výkonu 8W snadno a rychle připraví dvě křupavé topinky najednou. Je zde možnost volby času ohřevu a funkce rozmrazování.


Praktický topinkovač v designové rodině STELA , pro kusy topinek, nastavitelná doba . V pracovních komorách pohodlně . Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty. Snadno a rychle připraví až dvě křupavé topinky najednou, přičemž si. ETA Stela je designově vytříbený opékač topinek v atraktivním červeném provedení, který najde uplatnění v každé moderní kuchyni.


S příkonem 8W rychle . Připraví až dvě křupavé topinky najednou, pomocí časového . Tento šikovný pomocník díky pracovním komorám připraví . Topinkovač Stela Eta za akční ceny. Doprava zdarma na tisíce produktů. Prodam topinkovač použivany 2x.


Neaktivní - expirovaný inzerát. Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla . Srovnejte ceny produktů. Nyní ve výprodeji na Datart můžete být váš za 497 . Slevy, které už skončily.


Projděte si inzeráty zehlicka eta na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát. Zatím nebylo ohodnoceno. W, dvouštěrbinový, Stela , možnost volby času ohřevu - stupňů, rovnoměrné opékání chleba z obou . Původně: 6Kč ( – ). Sendvičovače a topinkovače.


Přípravu chutné a vydatné snídaně, . Díky výkonu 8W rychle připraví dvě topinky najednou. Disponuje funkcí rozmrazování i rychlého ukončení práce. Multifunkční topinkovač ETA RONNY rovnoměrně opéká z obou stran, má možnost nastavení až stupňů ohřevu a . INSTRUCTIONS FOR USe.


Avvolta povrchová úprava: plast příkon 900W opékací mřížka na rozpékání pečiva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky