úterý 29. ledna 2019

Fridge magnets

Vakuová dóza Tightvac (150g). V této dokonale těsnící dóze z ušlechtilé oceli zůstane káva i po vyjmutí z originálního vakuového balení dlouho čerstvá a. Kvalitní vakuová dóza s elektronickým systémem automatické kontroly vakua. Díky VACUUM COFFEE SAVER ( vakuová nádoba pro uchování kávy ) od VACUVIN mohou nyní zákazníci využít i doma vakuové techniky pro dlouhodobé.


Nová vakuová nádoba na zrnkovou kávu. Má jednoduchý bateriový systém pro uchování vždy čerstvé zrnkové kávy – stačí vložit baterie, nastavit vakuum .

Vákuová dóza na zrnkovú kávu 2l. Fellow Atmos je vákuová nádoba na kávové zrná. Transparentná, vzduchotesná, zabraňuje oxidácii a predlžuje trvanlivosť . Jak se bránit tomu aby káva nevyčichla? Má být v původním obalu nebo je lepší dóza na kávu ? Existují dokonce i nádoby , které vytvoří vakuum při každém zavření. Nic neškodí kávě tolik jako vzduch a vlhkost.


Stačí několik dnů, často pouze hodin, a chuť a aroma se změní k nepoznání. Prezri si u nás vakuova doza a porovnaj ceny v 10.

Káva zůstane vždy čerstvá díky speciální vakuové dóze. Nádoba na kávu bílá Pride of Place. Dnes patří Tightvacy k nejpoužívanějším vakuovým systémům na uchování čerstvých potravin. Stačí vložit baterie, nastavit vakuum, nasypat kávu a zavřít, . Mletá káva , je – li vystavena vzduchu a světlu, rychle ztrácí svoje typické aroma.


Použitím vakuové pumpičky odstraníte vzduch a kouřové stěny nádoby. Externý priemer 120ml, výška 1ml. Airscape vákuovacia nádoba na kávu čaj. Vzduch odčerpáte jedným jednoduchým . Ideální velikost pro cestování - pro ty, keří i na cestách si chtějí vychutnat vlastní kávu.


Zrušit všechny filtry. DAFI Set vakuových dóz včetně pumpičky, antracit. Dóza zachováva kávu dlhšie . Pro zavření a otevření stačí . Souprava obsahuje vakuovou pumpu a nádobu se speciálním ventilem.


Dodáváme: v papírové krabici. Díky použití vysoce kvalitních materiálů, jako je keramika nebo . Káva , která vydrží čerstvá i několik týdnů?

S nesmrtelným Coffevacem nic nemožného. Nasypte ji do dózy z. Název KILO získala nádoba proto, že se do ní vejde až kg kávy. DE LONGHI DECC 50 vakuová dóza na kávu.


Automatické vákuovanie kávy , stačí zavrieť. Nerezová nádoba s objemom cca 2gramov kávy je vybavená piestom s jednosmerným ventilom a gumovým . Obje2g kávy (litru)Průměr: 103Výška: 1mmHmotnost: Materiál: plastBarva: bíláVýrobce: Tightvac - USA .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky