čtvrtek 10. ledna 2019

Chladící lednice prosklená

Pro prezentaci potravin i nápojů a zachování ideálních podmínek pro skladování je chladicí vitrína neboli prosklená lednice nezbytná. Nejen, že budete mít . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů prosklená lednice. Nebo zadejte inzerát zdarma a. Prodám prosklenou chladicí lednici. Inzerát byl odebran z . Zánovní prosklená lednice. NORDline UR 6GS nerez prosklená gastro lednice.


Prosklená chladicí skříň určná pro laboratoře a zdravotnictví, ke skladování léků. Lednice s prosklenými dveřmi do 4l. Uspořádat podle: Prosím vyberte, Vzestupně podle názvu, Sestupně podle názvu, Od nejnižší ceny, Od nejvyšší ceny . Prosklené lednice jsou odolné k poškození nebo poškrábání. SCAN Prosklená lednice Cool Cube - Coca Cola.


Chladící skříň Nordline USS 3s ventilovaným chlazením. Snadnou údržbu zajišťuje automatické odtávání. Profesionální lednice do gastro provozů - vše skladem, velký výběr. Nabízíme nejlevnější a nejlepší ceny na trhu!


Chladící lednice prosklená

Eshop s výbavou pro Gastro provozy. Bohatá nabídka prosklených lednic na nápoje značek Beko, Guzzanti a Philco. Vše za výhodné ceny a dodáním do druhého dne. Rychle, kvalitně a pohodlně. Expedice: Obvykle do dnů.


Rozměry V-180cm H-60cm S-60cm. Chladicí vitríny mohou částečně nahrazovat klasické lednice. Zpravidla jsou prosklené , a proto do nich můžete ukládat nápoje, které se chystáte konzumovat. LEDNICE prosklené dveře Počet produktů: 19. Dodáváme profesionální chladící skříně - bílé, nerezové, prosklené , kombinované chladničky.


Spolehlivé, výkonné chladničky. Vlastnosti: ventilované chlazení termostat zámek . Police na láhve, skleněná police, těsnění dveří lednička. Pronájem lednic , chladniček, prosklených vitrín či malých mrazniček. Toto zboží je předmětem . Vnitřní osvětlení lednice standardně.


Nastavitelné potahované rošty. S křídlovými dveřmi, agregátem dole nebo nahoře včetně automatického odtávání . FAKTA O CHLADNIČKÁCH. Red Bull ECO- lednice.


Termochladicí prosklená vinotéka Guzzanti GZ 0 termoelektrický chladicí systém bez kompresoru a be.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky