úterý 15. ledna 2019

Deka na žehlení

Deka na žehlení o rozměru 1x cm. Vrchní strana je z thermoreflexního materiálu ALUTEX, který odráží teplo a usnadňuje žehlení. Kombinace materiálů . Představujeme vám deku na žehlení.


Deka na žehlení

Deka je dostatečně velká a oblečení na ní spolehlivě vyžehlíte. Deku lze dát na žehlící prkno, ale pokud ho nemáte, klidně . Lze jí používat jak na žehlícím prkně, tak bez něj, kdekoli - na zemi, podlaze nebo stole. Tato deka je multifunkční.


S touto dekou půjde žehlení jedna radost! Vhodná pro žehlení na stole, na podlaze, na cestách, apod. Velikost 1x cm.


Deka na žehlení

Deka pro napařovací žehlení , rychlejší žehlení díky odrážení tepla, pěnové polstrování, není . Skvělá vychytávka do každé domácnosti! Deku na žehlení, ke které nepotřebujete žehlící prkno! Pokud žehlící prkno máte, dejte mu nový outfit v podobě této vzorované deky na žehlení.


Obsah balení: 1x deka na žehlení. Technická specifikace: Rozměry . Nechte prkno klidně ve skříni: Díky speciální podložce můžete žehlit na každém stole. Svrchní strana je z thermoreflexního . Nepostradatelný pomocník při žehlení na stole.


Garantujeme expedici tohoto produktu do hod od. Nabízíme nejen žehlící prkna, ale i rukávníky, potahy na žehlicí prkna a deky na žehlení. Přidat na seznam přání.


D x Š): 1x cmmateriál: alutex Žehlící deka ALUTEX je nepostradatelným pomocníkem při žehlení na stole. Ke správnému žehlení je nutný správný povrch v ideální velikosti! Proto vám nabízíme tuto deku na žehlení , která je praktická, rychle připravená i uklízená! Teflonová deka s molitanovou spodní stranou.


Deky dodáváme v rozměru 1x cm. Skládací deka na žehlení platné do: 5. Produkt není momentálně k dispozici. Potah na žehlicí prkno Vileda Viva Express Rapid. Na Biano najdete víc než 1žehlicích prken, s nimiž se velmi rychle srovnají i vaše oděvy. Vlastnosti: vrchní strana alutex, materiál odráží teplo a usnadňuje žehlení, spodní strana mm molitan, po obvodu spojeno . My se postaráme o doručení.


S parní dekou na žehlení vytvoříte žehlicí prkno téměř z každého stolu. Keramická vrstva vespod zajišťuje lepší odrážení tepla. Je neuvěřitelně praktická: podložka na žehlení , díky které můžete žehlit jednoduše na stole.


Deka na žehlení

Výrobek se vyznačuje. Použijte prosím nový eshop. DEKA na žehlení Nappy. Deku položíte na kuchyňskou linku, na postel, stolek a je rychle připraveno k přežehlení trička, sukně. Další slevy úklidových .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky