středa 9. ledna 2019

Ravak avocado umyvadlo

Ravak avocado umyvadlo

Obrovská odkládací plocha a asymetrický tvar řeší komfortně i ty nejmenší koupelny. Umyvadla pro malé koupelny. Keramická umyvadla Uni a Uni Slim. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 8mm.


Ravak avocado umyvadlo

Elegantné i praktické umývadlo určené hlavne k výhodnému umiestneniu nad vaňu. Maximálne tak šetrí miesto v kúpeľni, bez toho aby . RAVAK AVOCADO špeciálne umývadlo nábytkové 850x450x124mm, z liateho mramoru, ľavé, s otvorom, biela. Odkládací plocha, dodáváno s. In order to secure the correct functioning, the product may be fitted only to solid walls of bathrooms made of full bricks or concrete for which the . Popis: Tvar umývadla umožňuje jeho dômyselné umiestnenie nad užšiu stranu . Umývadlo s komfortnou odkladacou aj umývacie plochou určené najmä na umiestnenie nad vaňu.


Unsubscribe from RAVAK a. Avocado , stojánkovou . Momentálně nedostupné. Tu ještě dál podporuje designový soulad . Samostatné umístění nebo nad . Umývadlo AVOCADO je designovo dokonale zladené s vaňou AVOCADO a je určené predovšetkým do malých kúpeľní . Elegantní i praktické umyvadlo určené zejména k výhodnému umístění nad vanu. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty . Tento tovar už bohužiaľ nie je v našej ponuke a nemožno ho objednať. Ravak AVOCADO Umývadlo pravej. Môžete sa pozrieť na podobné produkty.


Dostupnost: Skladem u výrobce. Moderní asymetrické umyvadlo s velkou praktickou odkládací plochou, pravé, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky