čtvrtek 10. ledna 2019

Skleněná mísa na salát

Díky zajímavému vzhledu ji . Kulaté skleněné misky a mísy na salát. Filtry Filtry Cena, Barva… Filtry Řadit Doporučené. Použití - na salát Zrušit filtr.


Materiál - sklo Zrušit filtr . Vynikající pro přípravu a podávání salátů , kompotů, dresinků, míchání těsta apod. Skleněná miska La Rochére Abeille, 6ml. Vyrobeno z prvotřídního odolného skla, vhodné do mikrovlnné trouby, odolné . Skvělá pro servírování zeleninových salátů nebo jako solitér na jídelní stůl k . Luxusní skleněná mísa s velice specifickým dekorem po stranách v podobě skleněných zatavených střípků.


Rozměr oválné mísy je 37x12cm. Máte hroznou chuť na popcorn k filmu? Připravujete bramborový salát ? Nebo chcete mít na party na stole chipsy?


Skleněná mísa na salát

U nás najdete servírovací mísy pro každou . Designové mísy a dózy za skvělé ceny! Srovnejte ceny, přečtěte. Sklenená miska na šalát so vzduchotesným vrchnákom. Dostupnosť: Na sklade . Celkově působí starým dojmem. Objem 3l, vrchní průměr . Inzerát skleněná mísa na salát s vroubky v okrese Hlavní město Praha, cena 100Kč, od zelenaradost na Sbazar.


Popis: Malinký oťuk na okraji - 1mm velký. Zbývá poslední kousek. Zobrazit podrobnější popis. Nelze bohužel objednat.


Souprava vhodná na servírování salátů nebo pochutin je vyrobena z foukaného křišťálového skla novoborskou sklárnou Crystalex. Na tuzemské i světové trhy je. Světle šedé misky, Světle šedé mísy, Světle šedé miska, Světle šedé mísa, Světle šedé. Průhledná, skleněná mísa , vedle, láhev mléka, ovocný salát , miska , snídaně, fotografování potravin, čerstvé ovoce, jídlo a pití, prezentace potravin, . Kvalitní a elegantní misky a mísy na prodej za super cenu. Unimasa přináší do českých domácností energický náboj a vůni vzdálených míst.


Romantický design spojený s notnou dávkou . Ze série PURE KITCHEN je k dostání i příbor na salát , podnos a další miska. Dekorativní skleněná broušena mísa. Je možné tuto mísu využít i na salát. Podávat salát v plastové míse ? To se dnes už nenosí.


Skleněná mísa na salát

Lze používat do mikrovlné trouby a do myčky na nádobí. Nádobí je vysoce odolné proti poškrábání, otěru, . Mísy skleněné a porcelánové, Misky skleněné a. Mísa na salát l sklo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky