čtvrtek 22. června 2017

Vyhazovací nůž

V této kategorii najdete nabídku vyhazovacích nožů. Tento termín je vhodný spíše pro nože, . Hlavním rozdílem mezi těmito dvěma druhy je to, že vyhazovací nůž se otvírá kruhovým pohybem. V naší nabídce naleznete pečlivě vybranou řadu vyhazovacích . Díky rychlé a snadné manipulaci jsou vhodné pro různé činnosti v přírodě i řemeslné . Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě.


Díky rychlému otevření ( vystřelení) se řadí mezi velice oblíbené kapesní nože. Vyhazovací nože Beltrame. Firma Frank Beltrame je známý italský výrobce nožů.


Beltrame vyrábí nejvíce modelů v kategorii vyhazovacích nožů z různých . Střenka nože je z plastu. Délka nože je 2mm a . Termin vystřelovací je spíš vhodný pro nože, které čepel vystřeluji a to přímým směrem. MIKOV Nůž vyhazovací ČERNÝ.


Mikov Predator je kvalitní vystřelovací nůž , který je vyroben z odolných materiálů. Náhradní díl pero NEREZ pro vyhazovací nůž Mikov sada pár. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vyhazovací nůž. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Jak si vybrat zavírací kapesní nůž ? Jak ocel ovlivňuje u zavíracích nožů tvrdost a odolnost?


Jak se liší nože zavírací, nože „ vyhazovací “ a nože kapesní? Exkluzivní vyhazovací nůž typ PREDATOR. Velký - zavírací - vyhazovací - nůž MEDICAL. Nůž MEDICAL je vybaven ocelovým klipem díky kterému můžete nůž pohodlně nosit na opasku. Kapesní vyhazovací nůž - STAVEBNICE řady PREDATOR s čepelí, která je vyrobena z kvalitní nerezové oceli 4o tvrdosti 55HRC, otvíračem na . Proč nedáváte do všech vyhazovacích nožů kvalitnější péra a používáte ty pozinkované hrůzy?


Proč nenabízíte vyhazovací nože v jiné velikosti a nebo s jinou . Plastová střenka má tvar, který perfektně padne do ruky. PĚKNÝ VELKÝ VYHAZOVACÍ NŮŽ AK CCCP. Nůž je vybaven bezpečnostní pojistkou proti . Mezi oblíbený typ zavíracího nože patří vyhazovací nebo také vystřelovací nože. Ty pracují na jednoduchém principu: pružinka se po odjištění čepele. Klasické vystřelovací italské nože Fox z Maniaga.


Stačí zmáčknout knoflík a čepel nože stranou vystřelí. Elegantní vyhazovací nůž Carbon s jednostranně broušenou čepelí z nerezové oceli 440A patří mezi oblíbené kapesní nože. Na tomto noži upoutá střenka z . Využijete ho jak v přírodě, tak při krájení potravit.


Příkladem využití může být táboření, krájení . Osvědčený legendární vystřelovací nůž typu OTF za super cenu. Výborná kvalita, dostupná cena. Vystřeluje přímočaře vpřed.


Taiwanská verze - nejedná se. Firma Mikov značí kvalitu a vysokou odolnost. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. NOVÝ OSTRÝ VYHAZOVACÍ NŮŽ - ŠPIČKOVÝ KAPESNÍ VYHAZOVÁK !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky