úterý 6. června 2017

Přípravek proti mlžení skel

Zvyšuje bezpečnost jízdy. Speciální přípravky proti zamlžení skel. Přípravek proti zamlžování oken, zvyšuje bezpečnost jízdy. Ve specializovaných prodejnách najdete spoustu přípravků proti zamlžení skel , ale výsledky nejsou ideální.


Sednete do auta, nastartujete a nikam nejdete, protože čelní sklo se zamlží. Je to potíž, kterou dobře zná . Přípravky , které účinně zabraňují mlžení skel v autě. Mlžení oken zdržuje při cestách a může být i velmi nebezpečné, pokud se vyskytne za jízdy. Má někdo zkušenosti s utěrkama nebo sprejema proti zamlžování skel.


Kliknite pre zväčšenie. Velmi účinný přípravek na okna s přísadou proti zamlžování skel. Vyrobeno na základě neiontových povrchově aktivních látek. Nanočástice obsažené v přípravku. Objem balení: 500ml . Důkladně umýt a osušit sklo.


Zamezuje zamlžení skla i plastu - zrdcadlo, skleněné dveře, autosklo, okna auta, čelní sklo. Autochemie a autokosmetika - Houba odmlžovací, sprej proti zamlžení oken,. Popis: Účinný přípravek proti zamlžení skel v autě.


KFox- přípravek proti mlžení oken 200ml. PŘÍPRAVEK PROTI MLŽENÍ SKEL. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití. Zabraňuje zamlžení čelních skel . Protimlžící přípravek využijete ve všech prostředích, kde mají skleněné povrchy tendenci se zamlžovat a hledáte řešení, které tomuto jevu efektivně zabraňuje. Fictech Fog (1ml) - přípravek proti mlžení skel STOP mlžení skel na několik měsíců.


Vyleštěte a vyčistěte okna, Následně naneste přípravek na sklo přes . Vysoce účinný přípravek proti zamlžování skel. Odolává i přímému vystavení horké páře. Výrobce Autokosmetika SONAX GmbH - Německo. Pro interiér automobilů . Můžete jej aplikovat na zrcadlo v koupelně, okna automobilů nebo na okna . Hodně a často používaný v období - podzim - zima - jaro. Ušetříte: Kč s DPH.


Odvlhčovače a přípravky proti mlžení odstraňovače vlhkosti odmlžovač. Takto ochráněné sklo by mělo mlžení odolávat cca měsíc,. KFOX přípravek proti mlžení - pěna. Ve videu testoval ještě několik dalších přípravků , ovšem kromě holící pěny s . Internetový obchod s kamennou prodejnou v Chrudimi.


Atas Rox zlepšuje viditelnost a chrání v zimním období před nepříjemným zamlžování a následným. Velmi specifický přípravek vytvoří protekci na vnitřní straně oken. Fog Fight je dokonalý hydrofobní povlak pro ošetření skla , který zabrání tvorbě zamlžení skel.


Do směsi jsme lehce namočili měkký hadřík, nanesli ji na sklo a rozleštili. Zamlžování oken sníží například směs .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky