úterý 27. června 2017

Kávovar do auta 12v

Trávíte spoustu času na cestách v automobilu, karavanu nebo lodi? V zásuvky, sada obsahuje kávovar , utěrku z mikrovlákna, šálky, E. Hledáte kávovar do auta 12v ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Revolučný kávovar do auta ! Vychutnajte si espresso v pohodlí Vášho auta, nech ste kdekoľvek.

Jednoduché riešenie, pomocou ktoráho si pripravíte espresso . S dodáním do hodin. Espressa a kávovary automobil 12v. Handpresso kávovar Auto Hybrid. Skladný auto kávovar ideální na cesty autem.


Mobilní kávovar do auta na 12V o objemu 1ml s jedním šálkem. Funguje velmi jednoduše a dá se zapojit do 12V zapalovače v autě. Musím se přiznat, že ještě než jsme tento kávovar vyzkoušeli, získal si mě svým originální . Přístroj je vybavený přípojkou do 12V zapalovače, .

Specifikace: napájení 12V výkon 170W objem 1ml součástí je keramický hrnek výška 1mm vhodné . Jednoduchá obsluha, možnosť použiť mletú kávu i ESE pody, napájanie na 12V. Cestovní kávovar do auta na Nespresso kapsle. Za pouhé minuty káva jako z kavárny.


Uvařte si kávu bez nutnosti vystoupit z auta. Díky úzkému designu se kávovar Handcoffee Auto jednoduše ovládá. Stačí ho postavit do držáku na . Upozornění: Pouze pro vozy s 12V zásuvkou ve výbavě vozu. Obje6ml (asi šálok) Napätie: 12V DC Výkon: 300W Prúdový odber: cca 15.


Tento kompaktný kávovar je ideálny do stiesnených priestorov a pre použitie na cestách. Prístroj je vybavený prípojkou do 12V zapaľovača, vďaka ktorej ohrejete vodu . Predam kufrik s kavovarom do auta na 12v. Originálna súprava do auta Škoda na prípravu espressa ,cena 60e. Kvalitní hlinikový klávovar je přízpůsobený k montáži na stěně, do skříňky tahače nebo podobná . Ideální doplněk na cestách, snadno ohřejete vodu na čaj a kávu včetně překapávače. Připojení do zásuvky zapalovače 12V 15A, příkon až 170W.


Hezký dárek pro řidiče za dobrou cenu. KÁVOVAR NA 12V (200W 600ml) nový, nepoužitý, německý (zn. Filmer) je vhodný do karavanu, autobusu nebo . Doručenie do 7-dní.

Připraví kávu během minut. Funkce automatického vypnutí. Popis produktu: Obje150ml Výkon: 12V (180W) Prúdový odber: 12A… 2€. Ako sa dostať do zamrznutého auta ? Kávovar od Camp 170W, 12V.


Hlídat cenu Diskuze 0. Navržen je tak, aby se bez problému vešel do standardního SEAT držáku na nápoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky