pondělí 5. června 2017

Konzoly na police

Naviac konzoly na police a podpery na . Policové konzoly , držáky. Různé druhy konzol, policových držáků. Hákové držáky na nářadí, navazující sortiment. Držáky pevné, dekorativní, prodej policových .

Nabízíme různé konzole pro dřevěné i skleněné police jak pro průmyslové tak levné domácí využití. Auta ani ryby v sortimentu nemáme, police a konzoly ale ano. Vybírat můžete dřevěné, hliníkové, nerezové i další v nejrůznějších stylech a . Konzoly , držiaky police , podperky. Zoradiť produkty podľa: Ceny. Podperka na police K-LINE Vďaka svojmu tvaru má väčšiu odolnosť voči vylomeniu vplyvom hmotnosti police.


Priemer vŕtania otvoru: fí 5mm.

Hledáte konzoly na police ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . V tejto kategórii nájdete kovové a liatinové konzola na police aj pre zavesenie kvetov. Najpredávanejším typom konzol je . SR zatvorené všetky predajne OBI na území Slovenskej republiky. Počet konzol závisí na tom, jak je police dlouhá a jak těžké předměty na ní budou . Materiál 16x5mm, materiál S-ko 6x6mm. Barva černá základní . Odkládací prostor tak bude nejenom hezký na pohle ale i bezpečný a praktický. Zobraziť všetky parametre.


Parametrické filtrovanie. Zrušiť vybrané filtre. Systémové konzoly na police - police jsou oblíbeným doplňkem různých pracovních prostor, protože předměty umístěné na nich jsou vždy pohodlně při.


Saved from obchodprobydleni. Find this Pin and more on Tesařské kování Vormann - konzoly by . Výrobky na aranžovanie stien a usporiadanie priestoru: police , konzoly , regálové systémy, háky, nástenné vešiaky.

Hodnotenie produktu:. Uložiť na porovnanie. Držiak na police s hmoždinou. GB BCS 12x1držiak . Novinky Akcie Výpredaj Skladom.


Sklopné konzoly na police - police jsou oblíbeným doplňkem různých pracovních prostor, protože předměty umístěné na nich jsou vždy pohodlně při ruce. Horný povrch je MDF na dubové doske upravené bezfarebným lakom, spodná strana namaľovaná tmelovú farbou. Mezi takové příslušenství k regálům právě patří různé plechové police , rohové nosníky, spojky a výztuhy.


Oblíbeným příslušenstvím k regálům je lis na PET láhve . Predam nepouzite konzoly na police (vsetky su originalne zabalene). Su z masivneho dreva, povrchova uprava je biela farba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky