pondělí 19. června 2017

Blender bottle

Blender bottle

Místo prodeje: PrahaZměněno: před dny. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Ahoj, potřebovala bych na chatu pračku, malou, ne automatku, ale představuju si jen nějakou. Candy, je na 5kg a je fakt malá.


Blender bottle

Prodam pracku, starsi, vhodna treba na chatu. NA CHATU NEBO CHALUPU. Pračky Aquamatic jsou nejmenší na trhu. Ušetří prostoru se zachováním výkonu standardních praček.


Tato ultra malá pračka. Malá elektrická pračka Professor MPZ vhodná do garsonek, na chaty nebo na studentské koleje. Kapacita praní je kg, při ždímání pračka.


Daruji za odvoz - mala pracka , plne funkcni idealni na chatu nebo do maleho bytu. Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada). Kousek od chalupy je plno značených turistických cest, jak pro vyznavače běžek, pěší turistiky například na chatu Slaměnku, či Návrší.


V okolí Vojtíškova je ve . Hľadáte práčku pre svoju malý byt alebo chatu , ale nechcete kupovať klasické. S ohľadom na cenu a vlastnosti, ktoré táto mini práčka ponúka . Mini pračka je skvělým řešením, pokud nemáte dost místa, nebo třeba na chatu či do kempu na dovolené. I když je tak malá , nabízí cyklus praní až na kg . Záleží samozřejmě na tom, jak často jste zvyklí prát a kolik máte oblečení. Jestliže perete častěji, malá pračka pro vás bude ideálním řešením. Na chatu si například novou pračku nejspíš kupovat nebudete.


Blender bottle

Kvalitnú starostlivosť o vašu bielizeň na mieru prináša táto tichá, vrchom plnená práčka so šiestym zmyslom, ktorá sa vďaka kompaktným rozmerom, ľahko vojde. Lehká malá pračka s odstředivkou, vhodná pro praní doma, chalupu i na cesty . Hledáte mala mini pracka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Napište nám na WhatsApp! Spojte se s námi pomocí online chatu.


Budeme reagovat do hodin od . Bez problémů se snadno vejde i do těch nejmenších panelákových koupelen nebo třeba na chatu. Elektro - Mini pracka bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Blender bottle

Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Nemusíte tedy už prát ručně na cestách ani doma, protože tato pračka vám na cestách vypere. Tento model se hodí na chatu , studentské koleje nebo do malého bytu. Mini práčka sa hodí na chalupu, ubytovňu, do karavanu alebo do hausbótov a. NOVĚ: Malá , ale šikovná, přesně tak by se dala charakterizovat automatická.


Mezikus Beko pračka -sušička - Aby vám mezikus mezi pračku a sušičku dobře. Dobrý den, jak jsme již spolu probírali na chatu , Vaši objednávku s dodacími .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky