úterý 20. června 2017

Salky na espresso

Elegantní porcelánové šálky s podšálkem v bílé nebo krémové barvě pro podávání kávy espresso. Máte raději miniaturní espresso nebo pořádnou porci cappuccina nebo čaje? Inspirujte se u TESCOMY – máme hrnky a šálky i pro ty nejnáročnější z vás!


Sada 6-ti vysokých šálků s podšálky na přípravu velkého espressa (doppio) se značkou Tonino Lamborghini. Objem šálku je 1ml.

Doručíme do hodin. Pravidelné akce a slevy na Šálky a hrnky na espresso. Na cappuccino Šálky a hrnky na espresso.


Cestovní Šálky s podšálky na kávu Šálky s . Vyberte si Váš nový šálek na espresso ! Kvalitní, stylové porcelánové nebo skleněné šálky a hrníčky na kávu (piccolo). Máme jak čistě bílé silnostěnné hrnky , tak .

Dobré pití si zaslouží výjimečný servis. Termo sklenice Maxxo latté o objemu 3ml jsou vyrobeny z dvojitého . Jaké šálky na kávu jsou pro vás ty správné? Espresso , cappuccino, latté macchiato? Objavte v Tchibo šálky a hrnčeky na kávu od šálok na espresso až po termohrnček. Very Diva šálky na espresso s podšálkem Giotto, sada kusů.


Blomus Sada 2ks hrnků na espresso MIO. Skladem – můžete mít 29. Nadčasové, kvalitní a odolné šálky na espresso , cappuccino či café latte vás potěší při každém doušku oblíbené kávy.


V naší nabídce najdete i kvalitní čerstvě. Podšálky prodávány samostatně. NEW MOON - Bohatý na fasety, mystický, brilantní - měsíc fascinuje lidi tisíce let.


Hrnek na čaj bývá vyšší než šálky na kávu, které jsou opatřeny podšálkem a liší se podle typu kávy ( espresso , cappucino, latte atd.). Velké latté, nebo klasický šálek čaje? Jaký teplý nápoj máte nejraději?

U nás najdete nádobí na cokoli. Plechovky na sypaný čaj Julius Meinl. Italský kávový porcelán CLUB HOUSE. Hrnečky, které ladí k různým jídelním . Nádherné porcelánové šálky na espresso změní váš pohled na okolí. Moderně vytvořené porcelánové šálky na espresso neslouží jen běžnému užití.


Zvyčajne sa rozpoznávajú druhy šálok na kávu: na espresso a cappuccino. Obľúbenosť, Novinka, Ceny zostupne, Ceny vzostupne. The difference comes in how exactly it is brewed. Dobrú kávu a čaj si vychutnáte z kvalitnej šálky.


Prodám šálky na kávu obsah 75ml, výška šálku je 5cm, s oválnou mísou, délka 28cm, vše je nepoužívané, nepoškrábané, bez oťuků, možno prodat i . MAX PETRONE šálek na espresso , ml . Porcelán, s plastovou oranžovou obručou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky