úterý 13. června 2017

Smaltování na zakázku

Renovace litiny – smaltování na zakázku. Máte doma staré litinové umyvadlo, formu na pečení, hrnec nebo pekáč? Smaltování na zakázku. REKLAMNÍ SMALTOVANÝ HRNÍČEK.


Hrníček je dlouhá léta velice oblíbeným reklamním předmětem.

Zakázková výroba smaltování. Chcete vytvořit větší počet smaltovaných hrníčků, cedulek nebo cedulí na zakázku ? Ceny zakázek jsou kalkulovány individuálně, podle konkrétních požadavků. Cena je závislá na složitosti grafického návrhu, počtu použitých barev, počtu . Vyrobíme pro vás smaltované ovály, uvítací tabule, domovní čísla a uliční cedule na zakázku , dle vašeho individuálního přání.


Nejprve s vámi probereme návrh . ULICOVKA na zakázku.

Zabýváme se výrobou a dekorací smaltovaných výrobků. Custom House - smaltování. Naše smaltérská dílna byla vybudována primárně na smaltování výfuků a trubek, přičemž velikou objemovou. Několikastupňová kontrola kvality zajišťuje dodání jen prvotřídních výrobků.


Po dodání potřebných podkladů Vám zašleme návrh ke schválení nebo případným. Unikátní technologie smaltování hran zkracuje dodací dobu u zakázek na prosklené fasády. Bertrange, Lucembursko, 22. Pro výrobu kusových a malosériových zakázek je určeno zhotovení dekoru šablonováním.


Tato technika smaltování je vhodná pro motivy, které jsou tvořeny. Lisované kovodíly pro výrobu šperků z mědi a smaltovací oceli. Naší hlavní činností je výroba šperků dle vlastních návrhů, případně na zakázku. Seznam firem z databáze Kompass, které mají kapacitu pro smaltování kovů a kovových výrobků. Nabízíme: Ohýbání trubek pro velké série i kusové zakázky.


Na zakázku je možno si nechat takto upravit i měděný plech. Emailování, smaltování. Opatřování kovového šperku, předmětu skelnou polevou lesklého charakteru.

Dříve se tyto techniky využívaly hlavně ve šperkařství jako . Už jenom samotné smaltování povyšovalo tento šperk na cosi mimořádného. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na. Na našem území prováděli techniku smaltování. Na tvorbě smaltované.


Keltové v době před . Pro smaltování se nejlépe hodí odznaky odlité z cínové slitiny. Výroba smaltovaných odznaků, odznaky na zakázku. Tyto odznaky je možné . Využívá technologii smaltování na měděný plech.


Tabulky s názvy ulic a domovními čísly, potrubní štítky nebo luxusnější reklamní cedule. To vše se vyrábí metodou smaltování , která je známá v . Výběrové řízení na zakázku malého rozsahu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky