pondělí 3. února 2020

Styčníková deska

Prodej styčníkových desek je realizován v několika rozměrových variantách. Děrovaná styčníková deska 60x300x0. Styčníkové desky jsou ocelové nebo nerezové desky s hroty. Výrobce: TESAŘSKÉ KOVÁNÍ.


Styčníková deska

Představujeme vám jednu z nejdůležitějších částí našich vazníků bois originale a tím jsou styčníkové desky. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Materiál desky styčníkové PK 15: . Desky jsou vyrobeny z . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Použití: pro upevnění jednoduchého spoje.


Vhodná na spojování prken a trámů. Pomocí hřebů na desce ji zatloukáme do prken a trámů. Správná velikost styčníkových desek a směr upevnění v případě každého . Rozměry 1× 2mm. Ocelová styčníková deska s prolisovanými trny, žárově pozinkovaná.


Styčníková deska

Hledáte styčníková deska ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jedná se o moderní spojovací prostředek dřevěných. Hmotnost za balení: 0 . Tesařská styčníková deska. Přečtěte před přihlášením. S potěšením si Vás dovolujeme informovat, že předáváme k používání novou verzi servisu DOMAX24.


Nový servis je rychlejší, . POPIS: pro upevnění jednoduchého spoje používat vždy protilehle montáž se zpravidla provádí ve specializovaných . Sklade1a více ks. TK- styčníková deska nenosná 24x210x0mm. Při použití toho typu desky se jedná o nerozebíratelné spoje.


Základní cena za MJ bez DPH. DST styčníková deska 58x82x0. Objednávky a dotazy na tel. Velkoobchod s tesařským kováním Adoby nabízí styčníkové desky.


V naší vlasti se většinou užívá název „ styčníková deska. Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit na provozní. STYČNÍKOVÁ DESKA BV (- 12). Konstrukční styčníková deska s prolisovanými trny, vyrobená z ocelového pozinkovaného plechu o síle mm. V rozměru uvádíme šířku desky x její délku.


Styčníková deska

No translation memories found. Consider more lenient search: click button to let Glosbe search more freely. Nalezeno vět, které odpovídají . DST styčníková deska 1x 2x mm - pouze na hrebik. Na našem eshopu si můžete vybrat styčníkovou desku v několika provedeních. Položek: Řazení: Výchozí.


Montáž se zpravidla provádí ve . Používejte vždy protilehle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky