úterý 11. února 2020

Nádobí pinguin

Navštivte nás na Pinguin. Lehké univerzální nádobí ideální na expedice, do kempu i na denní použití. Sada nádobí z tvrzeného hliníku pro 3-osob QUADRI ALU od firmy PINGUIN. Sada hliníkového kempingového nádobí pro dvě osoby.


Nádobí pinguin

Obsahuje dva hrnce a dvě hluboké poklice. Outdoorové nádobí značky PINGUIN. Sada umožňuje bezpečnou přepravu. Pinguin Double Set dvou hrnců se dvěma hlubokými . Nerezový hrnek s využitelným objemem 500ml a sklopnými rukojeťmi.


Na povrchu je eloxovaná vrstva s ohnivzdornou a otěruvzdornou úpravou. Kempingové nádobí značky Pinguin. Vše za super ceny a dodáním do hodin.


Hrnec s hlubokou poklicí vyrobený z hliníku s anodizovaným povrchem. Skladem na našem e-shopu ceskyraj. Rodinná sada nádobí PINGUIN FAMILY.


Velká rodinná sada nádobí z tvrzeného hliníku pro - osob. Sada kempingového nádobí pro jednu osobu. Balení obsahuje jeden větší hrnce a jeden . Zobraz detailní popis. Sklopná ucha, houbička . Pod stanom v kempe či v prírode vždy lepšie chutí. V sade nerezového riadu Trio Steel L od značky Pinguin.


Set je vyroben z hliníku s anodizovaným. Podrobnosti click to expand contents. Kód zboží, Sada-1590. Množství na skladě [j. Původní cena včetně DPH, 8Kč.


Druh potřeb pro vaření (Vaření) 11neurčeno. Výbava Síťovaný přepravní obal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky