pondělí 24. února 2020

Sušička prádla heureka

Ihned k odeslání u vás již 19. Trojkombinace - varná deska, trouba , myčka. V standardních rozměrech kombinovaného sporáku vám nabízí možnost vařit, péct a mýt. Prodám trojkombinaci Candy Trio 5Používaná roky, v perfektním . Sporák trojkombinace CANDY - plynová deska, el.


Zajímavé řešení trojkombinace : kombinovaný sporák s myčkou. Candy Trio je tvořen varnou deskou se plotýnkami, troubou o objemu litrů a pohodlnou myčkou. Elektro - Mycka trouba bazar. Zrodil se napad že se sporak zruší a misto trouby se koupi malá trouba na stul.


Existuje trojkombinace deska, trouba a mycka. Barva sporáku : Bílá Provedení výrobku: bílá barva. Je k dispozici v různých barvách. Sklokeramický sporák s horkovzdušnou troubou s objemem 39l.


Vše co potřebujete na dosah ruky. Prodám běžně používanou trojkombinaci sporák - trouba - myčka značky Candy TRIO. Sporák sklokeramická deska, 3x hilight, 1x halogen. Zachovalá,málo používaná, důchodci.


Plynová deska se hořáky,elektrická . Dobrý den , děkuji za poptávku. Bohužel u této myčky je několik možností kudy a. Prodám starší, ale velmi zachovalou trojkombinaci zn. Nenáročné ovládání , vhodné pro . Typ sporáku :Energetická třída:Šířka:. Podobné fráze: sporak mycka trouba , kombinace mycka trouba , trouba deska mycka, duo trouba a mycka, trojkombinace mycka varnadeska trouba, mycka . Stejně jako trouba i myčka patří do kategorie vysoce úsporných spotřebičů – do. Wh, pečící programy, energetická třída A, myčka třída A . Kombinované sporáky , Retrospot.


Trouba , varná deska a myčka nádobí v jednom. Ušetříte místo a zároveň. Neváhej a pořiď si tuto trojkombinaci ještě dnes! Unikátní trojkombinace Candy TRIO v bílém designu – sklokeramická deska, trouba a myčka v jednom! Přednosti: Hi-Light varné zóny, elektrická trouba se.


Kategorie: Velké spotřebiče Myčky nádobí kombinace myčka sporák. Název zboží: Myčka nádobí AEG, Stav:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky