čtvrtek 6. února 2020

Násada na rýč

Rýč Fiskars Solid na rytí záhonů, přenášení drnů a jiného materiálu. Naostřená čepel k přeseknutí kořenů snadno proniká do půdy. Násada na rýč plast Y 100cm. Do sortimentu nářadí patří násady.


Jsou to násady na lopatu (vidle) kolínko 130cm, na lopatu T. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kč ( €) bez DPH. Odstranit tento produkt z . TOPTRADE násada na rýč , s koncovkou T, 1cm. Levné a kvalitní dřevěné násady na rýč najdete na eshopu firmy Marušík Holz. Na našem eshopu nabízíme dřevěné násady na zahradní rýče s PH nebo T . Vlastnosti: provedení: prohnuté povrchová . Nářadí čtyř kusů v setu.


Rýč , hrábě univerzální, švédské hrábě. Výrobce: Kapitola: Hrábě, rýče a motyky. Vyberte variantu: Objednací číslo. S touhle násadou máte zaručenou kvalitní práci na.


Dřevěná násada na rýč. Je vyrobená z kvalitního bukového dřeva. Děkujeme za pochopení. Internetový obchod s potřebami pro zahrádkáře. Hnojiva, postřiky, sadba brambor, cibule sazečka, semena, cibuloviny, krmiva Delikan.


B3bIB3_IzLWn_dWVQdOs6jWp-um2o2. Technické informace . Dočasné mimořádné změny. Omlouváme se, ale dočasně rušíme možnost osobních. Nakupujte online v jednom z největších železářství v Praze.


Kvalitní bukové násady vyrobené v EU. Pokud plánujete koupit více kusů 1 pro vás máme výhodnější . Jako výrobci těch nejlepších seker na světě jsme obrátili svou pozornost na rýče , lopaty a vidle, abychom . Skladové zásoby produktu. Lopaty, rýče , krumpáče, násady.


Síť výdejních míst po celé ČR více info. Cena, 4Kč bez DPH. EXTERNÍ SKLAD - do 3 . Plastové držadlo a grip na násadě chrání ruku před chladem. Sázecí rýč T- násada 400mm.


Můžeme doručit do: 21. Ergonomií a moderními materiály zaujmou rýče , lopaty a vidle Patriot. Popis:Buková násada na rýč s umělohmotnou ručkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky