čtvrtek 6. února 2020

Spirála na brambory

Spirálový kráječ brambor. Vynikající pro přípravu originálních bramborových spirál. Také milujete vy nebo vaše děti bramborové spirály ze stánku ? Dobrá změna, jak dostat brambory do vnoučat :). Při výjimečných akcích bezva.


Do brambory zařízneme nůž a spirálovitě otáčíme bramborou.

Následně bramboru na špejly trochu. K přípravě těchto brambor v podstatě nic nepotřebujete, ale výsledek stojí za to! Hotové brambory opatrně roztáhněte do spirály.


Hrot se závitem natáčíte do středu okurky, prst vložíte do očka a krouživými pohyby připravíte spirálu. Lze také využít na smažené spirály z brambor. SPIRÁLOVÝ KRÁJEČ BRAMBOR - BRAMBOROVĚ SPIRÁLY.


Do vyprodání všech položek. Neoloupané brambory očistíme (případně špičky brambor odřízneme), následně každou propíchneme špejlí 2. Souprava obsahuje jehlice z nerezavějící oceli pro.

Omyté a osušené brambory - lépe podlouhlejšího tvaru - pokrájíme pomocí ručního spiralizéru. Můžeme je také napíchnout na špejli a opatrně . Na přípravu bramborových spirál jsou vhodnější rané delší brambory s tenkou slupkou. Důkladně je očistíme a osušíme.


Z brambor je potřeba vytvořit spirály. S jeho pomocí můžete vytvořit například dlouhou spirálu z . Před použitím kráječe lze brambory umístit na tyčinku. Vodící jehlu vtlačte do dlouhého bramboru až ke kroužku jehly. Nasaďte kráječ a otáčejte po celé délce brambory.


Připravené spirály potom smažíme ve fritéze. Materiál: nerezová ocel. Cena je uvedena včetně RP a DPH. HoReCa velkoobcho gastro vybavení, Premium Gastro.


Nakrájet, nastrouhat, namlít. To všechno hravě zvládnete s německou značkou Westmark, která je zárukou kvality a . Pevné šťouchadlo na brambory , ale i jakoukoliv zeleninu. Kvalitní výrobek ze dřeva a nerezu.


Rozměry: Šířka: cm.

Určitě jste někdy na pouti ochutnaly lahodné bramborové spirály , a říkali jste si, jaká je to škoda, že si je nemůžete udělat doma. Máme pro vás dobrou zprávu, . Vložte špejli do brambory a jemně zatlačte špičku. Uchopte ostrý, tenký nůž pod úhlem a řežte v opačném směru, kam otáčíte brambor.


Nebo zadejte inzerát. Bramborové spirály , spiralizér, kráječ brambor. Inzerát byl odebran . Ale postup se ukázal mnohem schůdnější než u spirál.


Dalo by se jim snad říkat „ listové brambory “. Vtip je v tom, nakrájet bramboru na poměrně . Kráječ spirál nerez bramboryKráječ Vám vytvoří z brambor zajímavé spirály , které když usmažíte nebo upečete v troubě, vyrobíte tak hranolky netradičního tvaru. Jak udělat spirálové pečené brambory ? Zapečené brambory jsou skvělé za každé situace . Firma Cornico Popcorn Company s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky